Diari Més

Societat

L'Institut Pere Martell de Tarragona, premiat al Congrés de CaixaBank Dualiza i FPEmpresa

El projecte guanyador consisteix en el disseny i la fabricació d'una estació formativa sobre canonades industrials

El Congrés de CaixaBank Dualiza i FPEmpresa ha reconegut un projecte de l'Institut Pere Martell de Tarragona.

L'Institut Pere Martell de Tarragona, premiat al Congrés de CaixaBank Dualiza i FPEmpresaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Pere Martell de Tarragona, conjuntament amb el Centro Menesiano Zamora Joven ha rebut un guardó durant el 9è Congrés d'FP de CaixaBank Dualiza i FPEmpresa pel projecte seleccionat a la Convocatòria d'Ajuts Dualiza com un dels més innovadors del país.

El projecte consisteix en el disseny i la fabricació d'una estació formativa per a l'aprenentatge d'instal·lacions de canonada industrial.

D'aquesta manera, el centre educatiu veu reconeguda la bona feina desenvolupada fins ara a favor de la FP i ho fa en un fòrum de docents, en concret, més de 550 professionals que han passat pel 9 Congrés d'FP.

Els assistents van poder analitzar la nova col·laboració entre centres d'FP i empreses que es produirà després de la implantació de la Llei de FP, sota el lema Treballant junts. El nou paper de l'empresa a l'FP.

Entre les empreses que han participat al llarg del Congrés hi figuren Iberdrola, Nestle, o Grup Pescanova que han subratllat la responsabilitat que assumeixen les empreses amb la nova normativa.

CaixaBank Dualiza és el compromís de la Fundació per a la Formació Dual CaixaBank amb la promoció i la difusió de la Formació Professional, així com del paper fonamental que aquesta modalitat formativa ha de jugar en el futur de la societat.

Des del començament, tota la seva activitat ha beneficiat gairebé 28.000 estudiants, 2.700 empreses i 1.600 centres educatius.

tracking