Diari Més

Societat

Dos jugadors del Nàstic es posen a la pell d'una persona cega al Túnel dels sentits

Pol Domingo i Pedro Del Campo han viscut una experiència sensorial a la seu de l'ONCE de Tarragona

Pol Domingo i Pedro Del Campo han experimentat

Dos jugadors del Nàstic es posen a la pell d'una persona cega al Túnel dels sentitsONCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Social ONCE ha permès als jugadors del Nàstic, Pol Domingo i Pedro Del Campo, posar-se a la pell d'una persona cega. Els granes han pogut provar el Túnel dels sentits amb un recorregut a les fosques a la seu de l'entitat a Tarragona.

Els jugadors, amb els ulls tapats amb un antifaç, han passat per quatre espais sense veure-hi. Han passat per l'espai del tacte, on han interactuat amb diferents elements tàctils per mirar d'endevinar-los sense llum; l'espai de l'olfacte, on han hagut d'aguditzar el seu nas per esbrinar els aromes; l'espai de l'oïda, on han posat a prova la seva orella per mirar de reconèixer què era cada soroll; i, finalment, l'espai del gust, on han tastat a cegues diferents sabors.

Prèviament, els jugadors del Nàstic han rebut una explicació per un Tècnic en Rehabilitació de l'ONCE que els ha donat pautes per a moure's a cegues. Integrants del grup Amanida Teatre, format majoritàriament per persones cegues o amb discapacitat visual greu, els han donat la benvinguda.

Durant tot el dia, des de les 10.00 a les 18.00 hores, tothom qui vulgui podrà fer el recorregut al Túnel dels sentits.

L'activitat ha comptat amb la participació de Josep Vilaseca, director de l'ONCE a Tarragona; diversos professionals de l'ONCE i afiliats i afiliades de l'Organització.

tracking