Diari Més

Policial

Detenen a Sant Salvador un perillós fugitiu buscat per homicidi i tràfic de drogues

Aquest va ser localitzat perquè intentant vendre un vehicle a través d'una plataforma de compravenda de segona mà per internet

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut un perillós fugitiu internacional que estava ocult a Sant Salvador (Tarragona). La Policia Nacional va rebre una petició de localització i detenció per part de la Interpol d'un perillós fugitiu en constar-li en vigor una Ordre Internacional de Detenció (OID), emesa per la Fiscalia del Tribunal d'apel·lació de Nador (Marroc) per Delictes de Homicidi, Organització Criminal dedicada al Trànsit d'Estupefaents i de Migrants i Importació Il·legal d'Armes de Foc.

Agents de Policia Nacional del grup de Fugitius de Barcelona, van establir un dispositiu tècnic policial després de detectar que el fugitiu estava intentant vendre un vehicle a través d'una plataforma de compravenda de segona mà per internet.

Després de diverses vigilàncies es va poder localitzar el detingut quan ensenyava el vehicle en venda a un tercer en una benzinera de la Nacional-240 de la localitat de Sant Salvador.

El detingut anava acompanyat d'una dona i amb un vehicle diferent de l'anunciat, i li va indicar al comprador que el seguís a un altre lloc.

Els agents després d'identificar-lo visualment, van aprofitar el moment abans que marxessin del lloc per procedir ràpidament a la seva detenció, atesa la perillositat del subjecte segons els delictes per ell perpetrats.

Segons la Interpol, li constava la prohibició d'entrada a Alemanya que el qualifica com a armat i violent per Delictes Contra l'Ordre i la Seguretat Pública, a més de constar-hi nombrosos antecedents policials.

Després de detenir-lo a Sant Salvador va passar a disposició del Jutjat Central d'Instrucció núm.1.

Moment de la detenció del fugitiu perillòs en una gasolinera de l'N-240 a Sant Salvador.

Detenen a Sant Salvador un perillós fugitiu buscat per homicidi i tràfic de droguesPolicia Nacional

tracking