Diari Més

Premis

Navec, Carbonell Figueras i Meisa, empreses premiades per Dow

L'empresa tarragonina ha donat els guardons a la Seguretat, Qualitat, Innovació i a la Inclusió, Diversitat i Equitat

Els representants de les empreses premiades per Dow.

Navec, Carbonell Figueras i Meisa, empreses premiades per DowCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dow Tarragona ha entregat aquest dimarts quatre distincions a empreses de serveis del territori. Concretament, el Premi a la Seguretat, Salut i Medi Ambient; el Premi a la Qualitat d'execució de treballs; el Premi a la Innovació i el Premi en matèria d'Inclusió, Diversitat i Equitat.

El Grupo Navec ha aconseguit el premi a laSeguretat per portar anys demostrant un compromís i una cultura de seguretat molt per sobre de la mitjana durant l'execució dels seus treballs, quedant sempre entre les primeres empreses classificades en el rànquing de seguretat.

Aquesta empresa també ha rebut el premi Innovació per la seva iniciativa i compromís amb la digitalització. El Grupo Navec ha implantat un sistema digital mitjançant l'ús de tauletes ATEX i software per realitzar les rondes de manteniment predictiu a Dow. L'accés a la informació de les rondes pel personal de Dow ha millorat significativament i, per tant, s'ha agilitzat els diagnòstics tècnics.

El premi de Qualitat ha estat per Carbonell Figueras que, tot i no ser una empresa de serveis habitual a Dow, va seguir les indicacions sol·licitades cenyint-se als estàndards de qualitat de la companyia.

Finalment, el premi a la Inclusió, Diversitat i Equitat ha estat per Meisa pel seu compromís a través de la seva política de Diversitat i Inclusió i, en especial, per la seva política en relació al col·lectiu LGBTI mostrada públicament mitjançant la seva recent adhesió a la Xarxa Empresarial per la Diversitat i Inclusió (REDI, per les seves sigles en castellà).

L'acte ha tingut lloc en el marc de la reunió anual que Dow organitza amb les empreses de serveis que col·laboren al Complex Industrial de Tarragona. Yolanda González, Contract Operations Manager, i Núria Ríos, Responsable de Compres de la regió Ibèrica, han estat les encarregades de conduir aquest esdeveniment.

tracking