Diari Més

Solidaritat

Caprabo inicia una recollida d'aliments als supermercats de Tarragona

La operació beneficiarà a 37.651 persones de la demarcació

La recollida d'aliments i d'aportacions econòmiques es farà a les botigues Caprabo de Tarragona.

Caprabo inicia una recollida d'aliments als supermercats de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caprabo i la Federació Catalana de Bancs dels Aliments han iniciat l'Operació Quilo, una campanya extraordinària de recollida d'aliments, que té com a objectiu minimitzar la situació d'escassetat de productes de cistella bàsica en la qual es troben els Bancs d'Aliments. Ambdues entitats col·laboren durant una setmana per mirar d'obtenir l'estoc necessari que garanteixi un àpat diari a les més de 37.600 persones usuàries dels bancs d'aliments a la província de Tarragona.

Des del 29 de maig fins al 4 de juny, els clients de Caprabo poden realitzar aportacions econòmiques en el moment de la seva compra. A més, per complementar l'ajuda, durant els dies 2 i 3 de juny, els clients també podran realitzar donacions de producte en els supermercats Caprabo. Amb les aportacions rebudes, els Bancs d'Aliments s'encarregaran de distribuir productes, tant de cistella bàsica com frescos, fruites i hortalisses, a les unitats familiars i persones en situació vulnerable.

L'actual context econòmic i la baixada generalitzada de les donacions estan dificultant el manteniment de

l'estoc en els Bancs d'Aliments i, per tant, la seva

capacitat de resposta a la demanda d'ajuda alimentària

és insuficient. Per aquest motiu, els Bancs d'Aliments han posat en marxa aquesta campanya que té com a objectiu aconseguir els quilos d'aliments no peribles necessaris per resoldre la situació actual.

Per fomentar les donacions, la campanya compta amb l'ajuda de voluntaris que, a més d'explicar la iniciativa als clients, s'encarreguen de la recollida i entrega d'aliments als bancs.

tracking