Diari Més

Comerç

Mercadona participarà en l'Operació Quilo del 29 de maig al 4 de juny

A Tarragona hi participen les 34 botigues on els clients podran fer donacions monetàries a caixa

Mercadona participa en una campanya solidaria per recaptar diners que es transformaran en dproductes per als bancs d'aliments.

Mercadona participarà en l'Operació Quilo del 29 de maig al 4 de junyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona se suma a l'Operació Quilo que organitza la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) del 29 de maig al 4 de juny. Amb l'objectiu d'animar els clients a participar en aquest esdeveniment solidari, la companyia posa a disposició d'aquesta campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons.

A Tarragona hi participen les 34 botigues de Mercadona, on els clients podran fer donacions monetàries, múltiples d'1 €, quan passin per caixa en el moment de la compra. Les quantitats donades es transformaran en aliments que es lliuraran al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, que decidirà exactament el tipus de producte que necessiten, així com la quantitat i el moment del lliurament per respondre de manera més eficient a les necessitats reals dels usuaris finals que atenen.

Donacions l'any 2022

El 2022 la companyia va donar 25.100 tones de productes de primera necessitat a més de 550 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques amb què col·labora a Espanya i Portugal. Aquesta quantitat va significar un augment del 22 % de les aportacions respecte de l'any 2021. D'aquesta quantitat, 879 tones d'aliments es van donar a les 23 entitats i associacions benèfiques de les comarques tarragonines, entre elles 6 menjadors socials i el Banc dels Aliments, amb què col·labora.

Així mateix, els clients també van col·laborar en diferents iniciatives solidàries organitzades al llarg de l'any passat. Entre elles, destaca la participació en el Gran Recapte d'Aliments organitzat per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL), que va tenir lloc del 25 de novembre al 6 de desembre. Gràcies a la solidaritat dels clients i de Mercadona, que va sumar el 10 % de la recaptació a aquesta iniciativa solidària, es van aconseguir recaptar més de 3,5 milions d'euros que els bancs d'aliments participants estan transformant al llarg d'aquest any 2023 en els productes de primera necessitat que realment necessiten per atendre les entitats i els usuaris finals.

tracking