Diari Més

Premi

Covestro i la URV lliuren un premi per impulsar el talent jove al sector químic

Erik Escudero ha rebut una beca de 3.000 euros destinada a la matrícula de màster a ETSEQ i un programa de pràctiques a Covestro

Erik Escudero ha rebut una beca

Covestro i la URV lliuren un premi per impulsar el talent jove al sector químicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Covestro i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han lliurat la beca Work Experience a l'estudiant del màster d'Enginyeria Química, Erik Escudero. Aquesta beca, que s'atorga des de fa 6 anys, té per objectiu promoure el desenvolupament professional del talent jove en l'àmbit de l'enginyeria química, fent especial èmfasi en projectes centrats en la sostenibilitat. A través d'aquest premi, l'estudiant pot viure una de les primeres experiències professionals en el sector químic.

El premi Work Experience inclou una dotació econòmica de 3.000 euros destinada a la matrícula del primer any de màster, així com un programa de pràctiques curriculars a la seu de Covestro a Tarragona durant el segon any d'estudis.

Els estudiants de l'ETSEQ-URV poden optar anualment al premi inscrivint-se al projecte que més els interessi, amb l'objectiu de desenvolupar-lo durant el seu període de pràctiques. El projecte, a més, es presenta posteriorment com a treball de fi de màster.

Erik Escudero desenvoluparà un projecte de desenvolupament d'eines d'anàlisi avançada de processos i monitorització d'actius. Aquest treball pretén ajudar a implementar millores en el rendiment de les diverses plantes de Covestro, continuar impulsant noves iniciatives de seguretat, així com formar i coordinar els equips perquè puguin treballar de manera més àgil mitjançant noves eines avançades.

tracking