Diari Més

Mar Giné: «SíTarragona és l'única candidatura local i municipalista d'aquestes eleccions»

SíTarragona «busca el suport de la ciutadania per aconseguir un canvi real enfront dels partits tradicionals, que prioritzen els seus interessos partidistes i directrius de Barcelona i Madrid»

Fotografia grupal durant l'acte de cloenda de la campanya electoral.

Mar Giné: «SíTarragona és l'única candidatura local i municipalista d'aquestes eleccions»CEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata de SíTarragona, Mar Giné, explica que «SíTarragona defensa els interessos reals de la ciutadania» i que «amb un treball i convenciment, l'equip de SíTarragona aspira a fer un pas endavant per al futur de Tarragona». «Sense pressions polítiques i tenint la ciutadania com a prioritat, SíTarragona és l'opció més realista per fer política municipalista», assegura la candidata.

El número tres de la llista, Ramon Vilaltella indica que «som municipalistes, però no ens amaguem, volem seguir el llegat del bon govern de Nadal, exalcalde que ens ha donat el seu suport durant la campanya».

Giné recorda que durant la campanya «hem tingut una actitud valenta, crítica i constructiva, plantejant preguntes a l'alcaldia sense obtenir sovint respostes», lamenta. SíTarragona dona importància a l'autocrítica per poder millorar, aspecte que «no agrada a tothom», assegura Giné.

La candidata de SíTarragona emfatitza la importància d'un projecte de ciutat per als habitants de Tarragona, destacant la manca d'idees i el poc diàleg de l'actual alcalde amb els seus socis de govern. A més, critica la falta de projecte d'ERC i considera que el PSC és un partit oportunista amb propostes sense contingut i que canvia sovint d'opinió.

A l'acte final de campanya també hi va participar l'exvicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, el director de Desenvolupament Corporatiu del Port de Tarragona i destacat dirigent del grup convergent a Tarragona, Joan Basora, i Josep Maria Pujol, president d'Ara Pacte Local de Catalunya, qui va assegurar que «Tarragona té una líder amb gran determinació i carisma. Mar Giné mereix ser la propera alcaldessa de Tarragona, perquè desitja treballar en benefici de cada un dels tarragonins i tarragonines, a més, les seves propostes s'ajusten a les necessitats dels habitants de la ciutat».

tracking