Diari Més

OBRES

Ca l'Agapito de Tarragona encara el tram final d'obres de restauració de la façana i la volta del Pallol

Aquest matí s'ha desmuntat la grua de grans dimensions instal·lada el juliol de l'any passat

Imatge de l'edifici.

Ca l'Agapito encara el tram final d'obres de restauració de la façana i la volta del PallolAJ. TARRAGONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 8h del matí s'iniciaven elstreballs de desmuntatge de la gruade grans dimensions instal·lada el passat juliola la plaça del Pallol.Amb aquesta actuació, que ha durat tot el matí, les obres de restauració de la Volta del Pallol i de la façana de Ca l'Agapito encaren la recta final. Per aquesta tasca ha fet falta la intervenció de 9 persones i 4 camions de gran tonatge. Per aquest motiu, s'haprevist un dispositiu especial de circulació de vehicles, degudament senyalitzat. També s'ha hagut de ferrestriccions del pas de vianants, per motius de seguretat,tant per Portal del Roser i Baixada del Roser, com per al carrer Major i Escales de l'Arboç.

La grua, d'uns 40 metres d'alçada, ha servit per executar la part d'obra del beateri, principalment aquella relacionada amb la nova estructura metàl·lica, la qual cosa ha permès la rehabilitació de la façana de l'edifici.

La restauració d'aquest entorn històric culminarà els propers diesamb la repavimentació de la zona de la plaça del Pallol annexa al'entrada a la volta romana, on es projecta el video-mapping de Tàrraco.

tracking