Diari Més

Equipaments

L'Ajuntament de Tarragona licita el muntatge del parquet fix del Palau d'Esports

El nou paviment es col·locarà sobre la base de formigó i permetrà acollir tota mena de competicions

Imatge d'arxiu de l'acte de cessió del Palau d'Esports de la Generalitat a l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Tarragona licita el muntatge del parquet fix del Palau d'EsportsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El muntatge del parquet fix del Palau d'Esports és cada dia més a prop. L'Ajuntament de Tarragona va treure ahir la instal·lació del paviment a concurs públic per un valor de 315.000 euros. Aquesta millora del pavelló permetrà al Palau rebre tota mena de competicions i, alhora, guardar el desmuntable actual per fer-lo servir en els grans esdeveniments, com la final de bàsquet de la Lliga Catalana.

La col·locació d'aquesta superfície de fusta és una de les tasques pendents del consistori després que la Generalitat cedís l'equipament fa un any. Ara mateix, el Palau d'Esports disposa d'una base de formigó llis que no és apte per dur a terme cap activitat esportiva federada. L'Ajuntament empra un parquet mòbil, que és el que va deixar la Generalitat, i una pista de teraflex per jugar a handbol. Amb la compra del parquet sencer fix, aquest es podrà guardar i reservar per a les activitats d'alt nivell.

L'empresa guanyadora del concurs públic, que estarà obert fins al 28 de juny, tindrà un termini d'execució de vint dies per muntar el nou paviment. «Estem molt satisfets perquè continuem complint amb el full de ruta que ens havíem marcat per equipar el Palau d'Esports amb tot el material necessari, per donar-li més funcionalitat i polivalència», comenta la consellera d'Esports, Mary López. I afegeix: «A partir d'ara es podran fer competicions d'alt nivell de qualsevol disciplina. És a dir, serà molt més fàcil conjugar l'esport base amb el professional».

La cessió del Palau d'Esports per part de la Generalitat va permetre a diferents entitats esportives utilitzar-lo per entrenar. Els clubs que han fet ús durant la temporada del pavelló ubicat a l'Anella Mediterrània s'han mostrat satisfets per poder tenir un espai on dur a terme les corresponents pràctiques esportives, tot i que esperen el parquet definitiu, el qual, en principi, estava previst que es col·loqués durant el 2022. El seu muntatge s'ha retardat, però ara surt a licitació i els treballs podrien estar enllestits abans de la temporada vinent.

tracking