Diari Més

Premis

El càmping més divertit per a nens d'Espanya està a Tarragona

La Torre del Sol va guanyar en la categoria «Càmping més divertit per a nens d'Espanya»

Imatge del càmping la Torre del Sol.

El càmping més divertit per a nens d'Espanya està a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana s'ha fet entrega dels ACSI Awards 2023 en una gala celebrada a Altea (Alacant). En aquesta segona edició d'aquests premis, nou càmpings de la demarcació de Tarragona han rebut distincions. Així, el Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut com a millor càmping d'Espanya. D'altra banda, La Torre del Sol (Mont-roig del Camp) ha guanyat en la categoria «Càmping més divertit per a nens d'Espanya».

ACSI Awards 2023

ACSI és una empresa holandesa especialista en càmpings líder a Europa. El seu objectiu és aglutinar en un mateix lloc, tota l'oferta i informació sobre càmpings de tot Europa. Aquests càmpings són revisats per inspectors anualment per assegurar-se que continuen reunint els requisits necessaris per formar part d'aquesta plataforma. ACSI es limita a oferir informació objectiva i nivells de qualitat, són els campistes qui en fan les valoracions.

Així el 2022, ACSI va lliurar per primera vegada els ACSI Awards amb un total de 50.000 vots i tant càmpings com campistes van respondre amb gran entusiasme a la iniciativa. En aquesta segona edició la votació s'ha dut a terme a través dels diferents llocs web d'ACSI, que acumulen anualment 60 milions de visites i inclouen informació sobre més de 9.500 càmpings.

A cada país es podia votar en diferents categories i la participació ha estat aclaparadora, també aquest any. En aquesta edició hi ha hagut deu categories: millor càmping d'Espanya, càmping més divertit per als nens, càmping més cordial amb els gossos, la piscina de càmping més bonica, càmping amb la millor ubicació, càmping més esportiu, millor restaurant de càmping, millors parcel·les per a autocaravanes, millor càmping petit amb encant i càmping amb els millors sanitaris.

tracking