Diari Més

SíTarragona millorarà les instal·lacions esportives de la ciutat i en construirà de noves

El partit té com a objectiu obtenir el segell de «Tarragona, turisme esportiu», que situaria la ciutat com un referent en l'àmbit de l'esport i la salut

Mar Giné defensa que les instalacions epsortives de Tarragona es troben

SíTarragona millorarà les instal·lacions esportives de la ciutat i en construirà de novesCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SíTarragona ha assegurat avui que un dels seus objectius és obtenir el segell de «Tarragona, turisme esportiu», que situaria la ciutat com un referent en l'àmbit de l'esport i la salut. Consideren que aquest reconeixement és essencial per posicionar Tarragona en l'àmbit internacional i, a més, també està en línia amb els seus objectius d'unificar i promoure el sentiment de pertinença dels tarragonins i tarragonines amb la seva ciutat.

Actualment, altres ciutats de Tarragona ja han aconseguit aquest segell gràcies a les seves inversions en instal·lacions esportives i a la seva decidida aposta pel món de l'esport. Per aquest motiu, és important treballar per consolidar totes les instal·lacions esportives a Tarragona, així com millorar-les mitjançant un pla de manteniment integral. «Actualment tenim infraestructures esportives degradades, com ara molts camps de futbol de la ciutat, que presenten un estat lamentable a causa del deteriorament de la gespa artificial que es va instal·lar fa més de 20 anys i no s'ha renovat ni mantingut.» «Nosaltres sí que tindrem en compte la gestió posterior al renovament de les instal·lacions», assegura Giné.

D'altra banda, s'han detectat mancances en les instal·lacions disponibles per als equips esportius de la ciutat. «Amb l'objectiu de donar suport a tots els clubs esportius locals, pretenem construir noves instal·lacions», afirma. No obstant això, abans de dur a terme aquestes construccions, es realitzarà una valoració exhaustiva i es mantindrà una estreta col·laboració amb els clubs per identificar les necessitats més urgents i prioritàries, així com per afrontar la renovació i millora d'altres espais esportius existents.

A més, s'establirà un fort enfocament en la promoció de l'esport des de l'àmbit escolar. Amb aquesta finalitat, s'iniciarà l'Olimpíada Escolar, una iniciativa que abastarà diverses modalitats esportives i que té com a objectiu fomentar hàbits de vida saludables entre els joves, promoure la cohesió de grup i facilitar la interacció entre diferents escoles. Aquesta proposta s'inspira en l'experiència positiva que ja s'ha desenvolupat a la ciutat de Reus.

Tarragona encara un futur prometedor en l'àmbit esportiu, amb l'objectiu de convertir-se en una referència en aquest sector. A través de la promoció esportiva a les escoles, les competicions i les jornades entre centres educatius, així com la millora de les instal·lacions i l'establiment de l'Olimpíada Escolar, es podrà aconseguir aquesta meta.

Imatge del vestuari del Camp Municipal de Camp Clar.

SíTarragona millorarà les instal·lacions esportives de la ciutat i en construirà de novesCEDIDA

tracking