Diari Més

Educació

Més de 500 alumnes de Tarragona participen en l'activitat 'Lliga el conte i passa'l'

Aquesta setmana se celebra la cloenda del treball fet durant tot el curs

Imatge de l'activitat 'Lliga el conte i passa'l'.

Més de 500 alumnes de Tarragona participen en l'activitat 'Lliga el conte i passa'l'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquestdijous i demà divendres es durà a terme la cloenda del treball fet durant totelcurs escolar enelmarc de l'activitat de foment de la lectura 'Lligaelcontei passa'l', un projecte impulsat per la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer ielPla Educatiu d'Entorn enelqual hi ha participat més de 500 alumnes de llars d'infants i d'educació infantil d'escoles dels barris de Ponent. L'activitat consisteix a treballar unconteescollit per la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer,elqual es llegeix ielseu missatge es treballa mitjançant diferents disciplines artístiques.

Elllibre que s'ha treballat durant aquest curs escolar ha estatL'ovelleta que va venir a sopar,escrit per Steve Samallman i il·lustrat per Joelle Dreidemy.És uncontesobre les emocions que parla sobre valors com l'amistat, la solidaritat, la tendresa i l'empatia. Al llarg del curs s'han ofert dues sessions setmanals en les quals un contacontes ha explicatelconteescollit a les escoles i llars d'infants participants.

Aquestes sessions han tingut lloc a la sala infantil de la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer, un espai que s'ha decorat amb diversoselements referents alconted'aquest curs. Un cop finalitzades totes les activitats enelmarc d'aquest projecte, avui i demàels alumnes celebren la cloenda amb un acte ple decontes i música. L'acte de cloenda d'avui s'ha celebrat al Centre Cívic de Torreforta i demà, si no plou, es durà a terme a la BibliotecaMunicipal Pepita Ferrer.

tracking