Diari Més

Eleccions 28-M

Tarragona i Reus habiliten els webs per poder seguir els resultats de les eleccions del 28-M

Els usuaris podran veure les dades de participació, l'escrutini o les dades distribuïdes per barris

Un cartell indicatiu i d'un elector votant en un dels col·legis electorals de la ciutat de Tarragona.

vots, eleccions, mesa electoral, Tarragona, votant, urna,ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona i de Reus han activat aquesta setmana dues pàgines web per poder fer el seguiment deles eleccions municipals de diumenge, 28 de maig. El web per seguir les de Tarragona éstarragona.cat/eleccions i per les de Reuseleccions.reus.cat.

Elsels usuaris també podran consultar el llistat de candidats i candidates de cada candidatura, tots els col·legis electorals ubicats en un mapa i fer-ne cerques, saber on els toca votar, conèixer les dades de participació i els resultats de les eleccions actuals i històriques, així com altres informacions rellevants al voltant dels comicis, amb estadístiques visuals i detallades per zones.

Les dades de participació també s'aniran incorporant al web a les 14:00, les 18:00 i les 20:00h. Un cop es tanquin els col·legis electorals, a les 20:00h, s'hi anirà indroduïnt el minut a minut de l'escrutini dels vots emesos. Totes les dades s'oferiran en referència al global de la ciutat, per col·legis i per districtes electorals. La també s'oferirà per seccions censals, amb la qual cosa es podran tenir dades dels àmbits geogràfics més detallats i reduïts possibles.

Cal tenir en compte que les dades hauran de ser oficialitzades per la Subdelegació del Govern de l'Estat i per tant el seu valor és merament informatiu.

En el cas del web de les eleccions de Reus, aquest inclou unPactòmetre, una eina que permetrà fer sumes de regidors electes per configurar possibles majories de govern; i també s'hi poden consultar les dades dels comicis anteriors i els col·legis electorals, entre altres informacions.

tracking