Diari Més

Premis

El millor càmping d'Espanya està a Tarragona

La guia ACSI ha premiat a Platja Montroig Càmping Resort com el Millor Càmping d'Espanya

Dos bungalous del càmping Platja Montroig Camping Resort.

El millor càmping d'Espanya està a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PlatjaMontroigCàmpingResortha guanyat el PremiACSIa la categoriaMillor Càmping d'Espanyagràcies a les votacions dels propis acampadors, que certifiquen que elresortde la CostaDauradaés un dels millors allotjaments europeus per a gaudir d'unes vacances en família en un entorn de luxe.

Aquest llorejat càmping, que ara suma un nou reconeixement destacat entre la seva llista de guardons, és un establiment de luxe arran de mar Mediterrani i, pels seus serveis, és el lloc ideal on gaudir d'unes vacances en família en una atmosfera de màxima excel·lència. Platja Montroig CàmpingResortcompta amb múltiples activitats orientades als més petits, enfocades a descobrir i interactuar amb la naturalesa i l'entorn enjardinat del lloc.

Existeixen multitud d'instal·lacionslúdiques, parcs infantils,conjunt de piscines de baixa profunditat amb jocs interactius i tobogansotornejos esportius per gaudir al màxim de les vacances. A més, en l'àmbit d'animació, es realitzen activitats en les quals es fomenta el temps en família comgimcanes,minidiscoo espectacles professionals a l'aire lliure.

ACSIés una empresa holandesa la finalitat de la qual ésaglutinar en un mateix lloc, la major oferta i informació sobre càmpings de tota Europa. Aquests càmpings, són revisats per inspectors de manera anual per a assegurar-se que continuen reunint els requisits necessaris per a formar part d'aquesta plataforma. Així mateix,ACSIno qualifica de cap manera els establiments, sinó que es limita a oferir informació objectiva i nivells de qualitat. Els únics que poden jutjar els càmpings són els propis acampadors.

Els PremisACSIes divideixen envuit categories: càmpingmés divertit per als nens, càmping més cordial amb els gossos, la piscina de càmping més bonica, càmping amb la millor ubicació, càmping més esportiu, millor restaurant de càmping, millors parcel·les per a autocaravanes i càmping amb els millors sanitaris. En 2022,ACSIva lliurar per primera vegada elsACSIAwardsamb un total de 50.000 vots i tant càmpings com acampadors van respondre amb gran entusiasme a la iniciativa.

«Estem molt contents de rebre aquest premi. Platja Montroig Càmping Resort s'esforça constantment per a millorar les instal·lacions i serveis per a poder oferir cada any una experiència única i millor a l'anterior a les famílies que ens trien i que siguin ells els qui donen aquests vots per a materialitzar el premi, ens enorgulleix», va assenyalar Alejandro Giménez, director executiu de PlatjaMontroigCàmpingResort.

tracking