Diari Més

ECP aposta per afavorir l'emancipació juvenil a Tarragona amb una borsa d'habitatge

Els comuns proposen la creació d'una xarxa d'espais per als joves, on puguin ser assessorats i tractar la salut mental amb un servei psicològic

Quiñones i Collado, davant de l'Espai Jove Kesse.

ECP aposta per afavorir l'emancipació juvenil a Tarragona amb una borsa d'habitatgeAlejandro Navarro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Que els joves de Tarragona puguin accedir a un habitatge digne és una de les prioritats d'En Comú Podem. Per això, els comuns volen garantir la reserva d'habitatge social per a aquest col·lectiu amb una borsa de pisos, facilitant la seva emancipació també amb ajudes específiques. Ho va explicar la número 4 de la candidatura, Laura Quiñones, qui, acompanyada de l'alcaldable, Jordi Collado, va assegurar que els joves són «els grans oblidats de l'administració pública».

D'altra banda, ECP pretén impulsar plans d'ocupació «per dinamitzar l'experiència laboral dels joves». En aquest sentit, Quiñones va afirmar que «Tarragona Impulsa ha de ser alguna cosa més que el gestor de les subvencions del Servei d'Ocupació de Catalunya». Una altra de les mesures que volen implementar els comuns és la creació d'una xarxa d'espais juvenils, on els joves puguin rebre informació i ser assessorats. En aquests centres, també podrien tractar la salut mental amb un servei psicològic «àgil i especialitzat». Pel que fa a l'oci, Quiñones va afirmar que lluitaran per garantir l'accés dels joves a la cultura i l'esport.

tracking