Diari Més

La caminada de Primavera per l'Autisme de Tarragona 2023 bat el rècord de participants

Enguany hi han participat un total de 600 persones

Transcurs de la caminata.

La Caminada de Primavera per l'Autisme 2023 de Tarragona arriba al màxim permès de participantsCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caminada de Primavera per l'Autisme 2023 de Tarragona s'ha dut a terme avui diumenge dia 14 de maig des de la plaça Corsini, on a les 9.30 h. es donava el tret de sortida a una edició que ha batut el rècord i ha assolit el màxim de partcipants permesos, amb un total de 600.

El recorregut ha començat des de la plaça Corsini, d'on han sortit els dos recorreguts circulars que s'ofereixen: el curt,de 6 quilòmetres per la Part Baixa, el Serrallo i el Moll de Costa fins al Miracle i, des d'allí, tornada cap a la Part Alta i el centre de la ciutat; i el llarg, de 10 quilòmetres, del centre cap al riu Francolí i el Pont del Diable, Sant Pere i Sant Pau i tornada al centre.

L'esdeveniment ha suposat l'activació d'una seixantena de persones voluntàries del'Associació per la promoció i formació de voluntaris (APiFV), de Protecció Civil i del Voluntariat de CaixaBank.

Aquesta caminada, organitzada per Tarragona Esports amb la col·laboració de l'associació Todos en Azul i delClub Excursionista Alliberadrenalina,s'ha convertiten un clàssic del calendari esportiu i solidari a la ciutat.La caminadade Primavera per l'Autismecompta amb el patrocini de Repsol, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

tracking