Diari Més

Opcions per un cap de setmana ple de vida a la demarcació de Tarragona

Diari Més et recomana 14 opcions per aprofitar al màxim del cap de setmana

La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca

Opcions per un cap de setmana ple de vida a la demarcació de TarragonaInstagram / @fimvilaseca_

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Tarragona es destaca com un territori dinàmic i modern ple d'opcions de tota mena per als seus habitants, augmentant la seva qualitat de vida. Com a resultat d'aquest fet, cada cap de setmana la demarcació s'omple de diverses activitats de diferent naturalesa per oferir als seus habitants diferents possibilitats per gaudir dels seus dies lliures.

Des de Diari Més et volem proposar 14 esdeveniments diferents programats per aquest cap de setmana perquè aprofitis al màxim dels teus dies lliures:

Música

FiMVila-seca

Des d'aquest dijous, Vila-seca està gaudint de la 19a edició de la Fira de Música Emergent i Familiar, un festival musical molt especial que, enguany, presenta una gran programació pensada per a tots els públics. Pots consultar tots els artistes i concerts d'aquest peculiar festival, en el que l'accés és lliure i gratuït, a Diari Més.

MÉS INFORMACIÓ

Concerts i actuacions de la FiM Vila-seca 2023

ConcertSuu+Triquella la TAP

LaSusanaVentura (coneguda artísticament com aSuu) arriba a laTarracoArena Plaça per presentar el seu, recentment publicat, tercer disc titulat «Karaoke». I ho farà ben acompanyada de CescTriquell, un dels noms més coneguts de la nova fornada de músics catalans gràcies a la seva estel·lar participació en el talent show de TV3, «Eufòria». Tot això ho viurem dissabte 6 de maig a partir de les 21:00h. Les entrades per aquest concert es poden adquirir en aquest enllaç per15€.

DixielandFestival de Jazz de Tarragona

Aquest cap de setmana, la ciutat de Tarragonasegueix ficadade ple en la celebració del Festival de JazzDixieland. En el seu segon cap de setmana d'activitat, elDixielandproposa 4 activitats per tota la ciutat per gaudir al màxim del Jazz tarragoní:

  • Dixie& Xiquets (dissabte a partir de les11ha la plaça del Rei)
  • Concert deHipHornsBrassCollective(dissabte a les20ha la Capsa de música)
  • Vermut Vintage:DressCodeParty&Flowersselectors (diumenge a les 12:30hals jardins del TeatreMetropol)
  • Faneka: Caliu (diumenge a les19ha la Capsa de Música)

MÉS INFORMACIÓ

Programació del Dixieland Festival de Jazz de Tarragona 2023

PrimaveraVan

A Mont-roig ja ha començat elPrimaveraVan, elfestival de furgonetes camper més gran de tot l'estat espanyolque es celebra des d'aquest divendres i fins al diumenge 7 de maig alPlaya Mont-roig Camping Resort. En aquest festival, que ja ha penjat el cartell de sold-out, s'hi viuran diverses actuacions i concerts.

MÉS INFORMACIÓ

Programa PrimaveraVan Mont-roig del Camp 2023

Gastronomia

Fira de l'Arròs de Vilallonga

Els amants de la paella estan d'enhorabona en un cap de setmana replet de deliciosa gastronomia al territori. Vilallonga del Camp celebrarà aquest dissabte la seva particular Festa de l'arròs on els vilallonguins i vilallonguines es reuniran per a cuinar les paelles. En un dia molt complet amb animació per complementar-ho tot.

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Salou

Aquest cap de setmana Salou s'acomiada de les IV Jornades Gastronòmiques de l'Arròs del municipi després de gairebé unmesen el que20 restaurants del municipi han oferit diferents menús d'excel·lent qualitat elaborats amb l'arròsBayomaridats amb vins i caves. Si encara els has provat, no deixis escapar l'última oportunitat!

MÉS INFORMACIÓ

Aquests són els restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Salou 2023

Menús gastronòmics de la Tonyina Roja a l'Ametlla de Mar

El passat cap de setmana, l'Ametlla de Mar es convertí en la capital de la Tonyina Roja amb la celebració de les jornades d'aquest producte al municipi. I, fins al 14 de maig, 9 restaurants de l'Ametlla oferiran menús gastronòmics amb la Tonyina Roja com a protagonista.

MÉS INFORMACIÓ

Menús i restaurants participants de les Jornades de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar 2023

Tàrraco a Taula

Aquest cap de setmana arrenca Tàrraco a Taula, una iniciativa que reivindica el passat romà de Tarragona, i que oferirà gastronomia de l'època romana de la ciutat durant tot l'any en diversos establiments de Tarragona. Aquests són els10restaurants tarragonins que oferiran plats i menús d'origen romà a la ciutat durant tot l'any:

MÉS INFORMACIÓ

Restaurants, menús i preus del Tàrraco a Taula 2023

Sabor Salou

No podia faltar l'esdeveniment gastronòmic de referència a la Costa Daurada. Salou tornarà a acollir, al Passeig Jaume I, els estands dels més de trenta expositors que hi formaran part i que donaran vida a la fira amb tallers de cuina, tastos d'oli i mel,showcookingsi d'altres activitats. Tot acompanyat de música i animació durant tot el cap de setmana.

MÉS INFORMACIÓ

Coneix totes les activitats del Sabor Salou 2023

Fira del Vi de la Pobla de Mafumet

Dissabte i diumenge, la Pobla de Mafuemt viurà la seva particular Fira del vi. Una iniciativacomptarà amb degustacions gastronòmiques i de vermut, així com amb animació musical en viu i un espai de lleure infantil.

MÉS INFORMACIÓ

Tots els actes de la 3a fira del vi de La Pobla de Mafumet

Cultura

Roses de Reus

Aquest cap de setmana, Reus tornarà a omplir les seves façanes més emblemàtiques de Roses en un homenatge a l'emblema de la ciutat en la tercera edició del Roses de Reus. Durant tot el cap de setmana, s'han programat diversos actes a la capital del Baix Camp en aquesta curiosa celebració.

MÉS INFORMACIÓ

Aquests són els actes programats pel Roses de Reus 2023

Jornada de debat Visions de l'Espluga de Francolí

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla de l'Espluga tornarà a organitzar una nova Jornada de debats Visions, una iniciativa que, enguany, canviarà de format, amb la celebració d'una única jornada de matí i tarda. Durant tot el dia de dissabte, l'Espluga acollirà diversos debats i ponències que versaran sobre el dret a viure i no només a existir.

MÉS INFORMACIÓ

Coneix tots els actes programats per la Jornada de debats 'Visions' de l'Espluga de Francolí

Terrafiradel Morell

ElMorell torna a acollir aquest cap de setmana una nova edició, la 4a, de laTerrafira, una mostra d'artesania, gastronomia, comerç i entitats. Una iniciativa que comptarà amb una cinquantena d'expositors i una trentena d'activitats repartides per tot el poble on els concerts, els tasts i els tallers no faltaran.

MÉS INFORMACIÓ

Coneix tots els actes de la Terrafira del Morell 2023

Fira Marítima de la Costa Daurada aCambrils

Cambrilstornarà a ser, un any més, la seu d'una nova edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada. En aquesta 14a edició, la mostra se centrarà en l'especialització i la innovació amb una quarantena d'expositors i un programa d'actes replet d'oportunitats.

MÉS INFORMACIÓ

Tots els actes programats per la 14a Fira Marítima de la Costa Daurada de Cambrils

tracking