Diari Més

Eleccions 28-M

Coneix les candidatures de la Junta Electoral de Tarragona per a les eleccions del 28-M

A Tarragona ciutat, s'han presentat de forma provisional 13 llistes

Un cartell indicatiu i d'un elector votant en un dels col·legis electorals de la ciutat de Tarragona.

vots, eleccions, mesa electoral, Tarragona, votant, urna,ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres s'han publicat al Butlletí Oficial Provincial de Tarragona (BOPT) les candidatures provisionals que es presenten a les eleccions municipals del 28 de maig. En el cas de Tarragona, n'hi ha 13 comptabilitzades. Són les següents: ERC, PP, VOX, Junts per Catalunya Tarragona- Compromís Municipal (CM), PSC-CP, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya (PCTC), Escons en Blanc, Convergents (CNV), CUP-AMUNT, Sí Tarragona- Ara Pacte Local (ARA PL), Ciutadans, Tarragona en Comú Podem i Valents.

A part de Tarragona, es pot consultar les candidatures provisionals de Constantí, el Catllar, el Morell, el Rourell, els Pallaresos, la Canonja, la Pobla de Mafumet, la Secuita, Perafort, Renau, Salou i Vila-seca. El dia 2 de maig es publicaran les llites definitives al BOPT.

Consulta les llistes al següent

ENLLAÇ

.

A partir d'ara, entre el 29 d'abril i el 3 de maig els ajuntaments sortejaran qui seran els membres de les meses electorals del 28 de maig. Els escollits rebran la notificació a casa entre el 29 d'abril i el 6 de maig. A partir d'allí, els futurs membres de la mesa tindran 7 dies, a partir de la notificació, per presentar al·legacions.

tracking