Diari Més

Comerç

Més de 1.600 persones visiten la nova botiga de Freshly Cosmetics al Parc Central de Tarragona

Durant la tarda de divendres es van registrar llargues cues per visitar el nou establiment de la marca de cosmètica

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.600 persones ja han visitat la nova botiga que Freshly Cosmetics va obrir divendres per la tarda al Parc Central de Tarragona.

Els productes méssol·licitats durant aquests primers dies a la Freshly Store tarragonina han estat laBronzing Radiance Self-Tanning Cream, l'Azelaic Radiance Face Treatment i l'H'yper Concentrate Eye Contour Serum. A més, els fans també s'han mostrat molt interessats pel flamant Freshly Refill i per la nova gamma capil·lar Freshly Hair Science.

Per celebrar l'obertura del nou establiment, els clients obtindran com a regal una tote bag exclusiva i el best-seller, un Golden Radiance Body Oil (50ml) en la seva primera visita fins al dia 29 d'abril. A més, també fins al dia 29 podran gaudir del 25% de descompte en les més de 80 referències de productes facials, corporals, capil·lars, maquillatge (Freshly Makeup), productes per a nens i nenes (Freshly Kids) i també per a mascotes (Freshly Pets).

«Estem molt contents amb aquesta nova inauguració! Podíem pensar en una gran obertura, però no podíem imaginar-nos aquesta rebuda per part de la gent de Tarragona», afirma Miquel Antolín, cofundador i CEO de Freshly Cosmetics. «Tenim una història molt lligada al territori i amb Tarragona i veure les cares de gent que ens coneix i ens segueix des que vam començar, l'any 2016 és brutal», ha afegit.

La botiga de Tarragona és l'onzena que ha obert la companyia reusenca Freshly Cosmetics, la quarta d'aquest any. L'equip segueix treballant per poder obrir nous punts de venda propis i espera tancar aquest any 2023 amb una vintena d'establiments.

La Freshly Store Tarragona té una superfície de venda d'uns 30m², i obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 21 h. Els Freshly Fans hi trobaran els productes vegans de la companyia formulats amb més del 99% d'ingredients d'origen natural i testats dermatològicament.

Interior de la nova botiga de

Més de 1.600 persones visiten la nova botiga de Freshly Cosmetics al Parc Central de TarragonaFreshly Cosmetics

Divendres es van registrar llargues cues per visitar la nova botiga de Freshly Cosmetics a Tarragona.

Més de 1.600 persones visiten la nova botiga de Freshly Cosmetics al Parc Central de TarragonaFreshly Cosmetics

tracking