Diari Més

Laboral

Nova manifestació de treballadors d'ASESA a Tarragona per reclamar un nou conveni

Segons el sindicat STR, l'empresa no vol pagar els endarreriments des del 2019 amb la pujada corresponent de l'IPC de Catalunya

Imatge dels treballadros d'ASESA concentrats a l'entrada de l'empresa a Tarragona.

Un centenar de treballadors d'ASESA a Tarragona es manifesten per reclamar un nou conveniCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de treballadors d'ASESA s'han tornat a manifestar avui a Tarragona per a reclamar que la Direcció de l'empresa s'assegui a negociar amb la part social.

Treballadors i empresa fa més de quatre anys que estan negociant el nou Conveni Col·lectiu i encara no s'ha arribat a cap acord. L'empresa no està disposada a pagar els endarreriments des del 2019 amb la pujada corresponent de l'IPC de Catalunya, tal com marca el Conveni Col·lectiu.

MÉS INFORMACIÓ

Els treballadors d'ASESA a Tarragona es manifesten per a reclamar una revisió salarial

Des de la dècada dels 90 el conveni col·lectiu ASESA (Asfaltos Españoles, SA) ha tingut com a referència per a la revisió salarial l'IPC català. Els portaveus del Comité d'Empresa afirmen que «les treballadores i treballadors d'aquesta empresa portem més de 4 anys amb el salari congelat per la negativa de la empresa de mantenir la clàusula de revisió salarial lligada a l'IPC».

La manifestació l'ha convocat el Comitè d'Empresa (on tots els seus membres són del Sindicat de Treballadors - STR) després dels infructuosos intents d'arribar a un acord.

tracking