Diari Més

Salou organitza el primer Concurs de Pintura Mural 2023

L'iniciativa serveix per a promocionar l'art urbà contemporani del municipi, on els artistes guanyadors hi pintaran tres parets

Cartell de presentació del concurs.

Salou organitza el primer Concurs de Pintura Mural 2023Aj. Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Joventut i l'àrea de Serveis Culturals, organitza el primer Concurs de Pintura Mural a Salou 2023, que té com a objectiu promocionar l'art contemporani i urbà al municipi i fomentar la participació de creadors de pintura mural, grafiti i art urbà, entre d'altres.Els artistes guanyadors pintaran tres parets del municipi. Hi haurà trespremisde 1.220 euros, un per paret.

Segons ha assenyalat l'alcalde, Pere Granados, «des de l'Ajuntament de Salou volem potenciar l'art i la cultura, en tots els seus vessants, al nostre municipi, com a element d'interacció de la ciutadania, fomentant valors com la convivència, la cooperació, el respecte, la igualtat i la llibertat».

La convocatòria és oberta a totes les persones d'entre18 i 35 anysinteressades a participar de manera individual o per grups.Les obres presentades seran de temàtica lliure. Es valorarà positivament que fomentin valors de convivència i ciutadania com respecte, igualtat, lluita per les llibertats, cooperació, sostenibilitat; i que evoquin al municipi de Salou, la cultura, la joventut, l'art i la creativitat. Cal dir que es rebutjaran totes aquelles obres ofensives, que vagin contra la igualtat o que enalteixin l'odi, la intolerància i la violència.

Per poder inscriure's al concurs, caldrà emplenar lasol·licitudadjunta i enviar-la, de formaonline, mitjançant instància genèrica, a través de laSeu Electrònica (FES CLIC AQUÍ). També es podrà presentar, presencialment, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Salou, preferentment, ambcita prèvia (FES CLIC AQUÍ), en horari dedilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.

Cada participant també haurà de presentar-se amb dos únics i inèdits esbossos, els quals hauran de realitzar-se a escala, en grandària/format 50x70cm, amb el projecte que es pretén realitzar i que s'ajusti a la forma proposada en la façana.A més, caldrà incloure un dossier gràficamb els treballs realitzats recentment; una petita biografiade l'artista; i una fotocòpia del DNIa dues cares del participant (en vigor), i, en el seu cas, de cadascun dels components del grup.Els esbossostambé caldrà presentar-losen suport paper, cartolina, en la mida idònia per a la seva correcta interpretació i estudi, al'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Salou.El termini per presentar els projectes finalitzarà el 30 de juny de 2023. Les obres guanyadores es comunicaran el 30 de juliol de 2023.

tracking