Diari Més

ESPORTS

L'Ajuntament de Cambrils reconeix la trajectòria i els èxits esportius del Cambrils Club Natació

El club va néixer el 1994, coincidint amb l'obertura de la piscina coberta, i va ser el primer de la demarcació en tenir secció de màsters i aigües obertes

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein,

L'Ajuntament de Cambrils reconeix la trajectòria i els èxits esportius del Cambrils Club NatacióAj. Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Cambrils, OliverKlein, i la regidora d'Esports, NatàliaPleguezuelos, van oferir una recepció al Cambrils Club Natació el passat dijous en reconeixementala trajectòria de l'entitat cambrilenca i als èxits assolits esportius assolits en les diferents competicions provincials, catalanes i estatals.

L'acte d'homenatge es va celebrar a la Sala de Plens i va comptar amb la participació de prop d'una seixantena de membres del club. La recepció va consistir en els parlaments de l'alcalde, la regidora i la presidenta del club, Maria DolorsNavarrete; el lliurament de diplomes al mèrit esportiu als nedadors i a les nedadores, i la realització d'una fotografia de grup amb les autoritats assistents.

El Cambrils Club Natació es va fundar l'any 1994, coincidint amb la inauguració de la piscina coberta a Cambrils. Durant aquests quasi30anys de vida, el club ha treballat per fer arribar els valors i l'afició a la natació a la ciutat i ho ha fet a través dels centenars de nedadors i nedadores de totes les edats que han passat pel club des del 1994. Centenars de nedadors que, amb esforç individual i d'equip, companyonia, responsabilitat i solidaritat, han dut el nom de Cambrils a competicions tant d'àmbit provincial com a Campionats de Catalunya i d'Espanya, aconseguint tot sovint pujar al podi.

A més, ja fa més d'11anys, el club, gràcies a la iniciativa del llavors president, Ramon Gil, i l'entrenador ManelZúñiga, va ser el primer club de la demarcació de Tarragona en tenir una secció de màsters pròpiament dita. I van ser els màsters els qui van impulsar també la creació de la primera secció d'Aigües Obertes de lademarcació.

tracking