Diari Més

Societat

L'Espai Botet City Cens i el Mas Rosselló guanyen el concurs 'Posem-hi flors'

El premi al millor balcó ha recaigut en Montse Guijarro i el vot popular ha anat a parar a la Floristeria Poesia

Els guanyadors del concurs 'Posem-hi flors' amb la consellera Elvira Vidal.

L'Espai Botet City Cens i el Restaurant Mas Rosselló guanyen el concurs 'Posem-hi flors'Tjerk van der Meulen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous per la tarda ha tingut lloc l'acte d'entrega de premis de la 2a edició del concurs Posem-hi Flors, que s'ha celebrat a l'Antic Ajuntament i que s'ha organitzat amb l'Associació de la Via T. La consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, ha volgut «agrair la participació de les més de 50 persones, entre privats, restaurants i comerços, així com la col·laboració personal de Judith Sentís des del primer moment».

Així doncs el comerç Espai Botet City Cens i el restaurant Mas Rosselló han guanyat la segona edició del certamen. Elbalcó particular de Montse Guijarro també s'ha endut el premi, que enguany es de 484 euros a bescanviar en floristeries de la ciutat i el vot popular ha recaigut en la Floristeria Poesia.

D'altra banda, s'ha fet una menció especial a tres dones de la residència de La Mercè que han participat en el concurs i se'ls hi ha fet entrega de tres poms de flors.

La consellera ha destacat la importància d'aquest concurs «que ha vingut per quedar-se, per omplir cada racó de Tarragona de flors i verd». Vidal ha recordat que «vam engegar aquest concurs amb l'objectiu de fer florir els carrers i reactivar el comerç de la nostra ciutat i, una vegada més, ha estat un èxit». Finalment també ha volgut agrair la tasca del jurat, que son Pilar Bargalló, Jennifer Centenera i Antonio de la Torre, tres professionals en l'àmbit de la biologia, enginyeria agrícola i horticultura.

tracking