Diari Més

Societat

L'AVV Riu Clar de Tarragona donarà la benvinguda a la primavera amb una festa

Durant tot el dia es podrà gaudir d'activitats familiars, gastronòmiques, de dansa i música

Les activitats de la Festa de la Primavera es celebran a la plaça del Progrès de Riu Clar.

L'AVV Riu Clar donarà la benvinguda a la primavera amb una festaAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Veïns Riu Clar donarà la benvinguda a la primavera, aquest dissabte 1 d'abril, amb una festa que tindrà com a centre neuràlgic la plaça del Progrés del barri tarragoní. Durant tot el dia es podrà gaudir d'activitats familiars, gastronòmiques, de dansa i música. L'any passat, la nova junta de l'entitat veïnal va recuperar la Festa de la Primavera, que s'havia fet abans de la pandèmia.

El president de l'AVV Riu Clar, Javier Martí, explica que aquesta tercera edició serà la de la consolidació. «Estem molt contents perquè la gent està responent molt bé a les activitats. Una mostra d'això és que la participació a la paella popular ha doblat les nostres pròpies expectatives». Martí també posa en valor que «la festa servirà per donar a conèixer grups creats al barri, com els Diables Gripafoc, la nova comparsa o els timbalers que faran sonar els seus nous timbals».

Programació

La festa arrencarà, a partir de les 10 h, amb una sèrie d'activitats infantils a càrrec del nou grup de Diables Gripafoc. A les 12 h, la nova comparsa de Carnaval del barri oferirà un taller de pintacares. A les 13 h, es podrà gaudir d'un vermut «rumbero» i flamenc, amb l'actuació del grup Con Duende y Compás.

Seguidament, a les 14 h, la plaça s'omplirà amb la paella popular, que ja compta amb 120 persones inscrites. Els socis i sòcies de l'AVV Riu Clar pagaran un tiquet de 6 euros i els no socis 9 euros.

Les activitats es reprendran, a les 17 h, amb una masterclass de zumba. I a les 21 h, es podrà gaudir de l'actuació especial de James, un músic molt aclamat al barri i que és capaç de satisfer els gustos musicals de la majoria del públic. Durant la jornada també es comptarà amb la participació dels timbalers de Riu Clar, que amenitzaran la festa pels carrers del barri.

tracking