Diari Més

Societat

Gastronomia, jocs i música per celebrar el Dia Mundial de l'Autisme a Tarragona

Todos En Azul organitza el diumenge 2 d'abril, a Torreforta, una jornada d'activitats inclusives per a tothom

Imatge d'una edició anterior del Dia Mundial de l'Autisme a Tarragona.

Gastronomia, jocs i música per celebrar el Dia Mundial de l'Autisme a TarragonaTodos En Azul

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb el Dia Mundial de la Conscienciació de l'Autisme, l'associació Todos En Azul organitza una jornada d'activitats a l'aire lliure, aquest diumenge 2 d'abril, al carrer Falset de Torreforta. La celebració tindrà un caire reivindicatiu, amb la lectura del Manifest, i benèfic, ja que es destinaran els fons recaptats al vermut solidari i a la fideuà solidària al projecte del Casal de l'Autisme permanent de Tarragona.

El president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, explica que «aquest dia ens permet a les famílies difondre la nostra causa i conscienciar a la societat sobre l'autisme i la inclusió». Caravaca també indica que «la jornada serà una bona ocasió per donar a conèixer el Centre de suport per persones amb autisme que ha començat enguany la seva activitat».

La festa del Dia de l'Autisme

La festa del Dia de l'Autisme s'iniciarà, a les 10 h, amb la lectura del Manifest per part de membres de l'associació. A partir de les 11 h i durant tot el matí, s'instal·laran inflables adaptats per als infants de l'entitat. Per participar en aquesta activitat, s'haurà de recollir la polsera identificativa.

De les 11 a les 14 h es podrà practicar el bàsquet adaptat, organitzat per l'ADT Torreforta. El club instal·larà una pista de bàsquet adaptada, on els infants i joves amb qualsevol discapacitat podran gaudir de l'esport en un ambient inclusiu.

A les 12 h serà l'hora de fer el Vermut Solidari, amb l'actuació del músic vila-secà Fran Amaya. Hi hauran gots reutilitzables per 1 euro. La jornada finalitzarà amb la Fideuà Solidària. Amb un preu de 6 euros, s'inclourà la fideuà, coberts, pa i aigua. Durant el dia també hi haurà sorteigs, altres activitats i sorpreses.

tracking