Diari Més

Màgia

El 17è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona se celebrarà del 8 al 28 d'abril

L'espectacle 'Màgia 5 estrelles' donarà el tret de sortida al certamen

El

El 17è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona se celebrarà del 8 al 28 d'abrilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 17è Festival Internacional Teatre Màgic tindrà lloc del 8 al 28 d'abril a Tarragona. El certamen, dirigit pel Mag Gerard,oferirà una selecció dels espectacles d'il·lusionisme més innovadors de l'actualitat.

L'espectacle Màgia 5 estrelles, amb Karlus Soler, Silvana, Brando, Sasha Grilec i Connie, serà l'acte inaugural del festival el pròxim 8 d'abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que, amb la màgia, qualsevol cosa és possible.

En les properes setmanes la màgia arribarà a la Sala Trono amb Leo Bordigoni, Juan Capilla i Magno; a la Biblioteca Pública de Tarragona amb un espectacle de màgia de prop; a l'Espai Kesse amb una masterclass de trucs amb el mòbil i el cabaret màgic del Daniel Arbonés. Com a novetat d'aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia educativa (Matemàgia i Reciclatge màgic) que compten amb el suport de l'IMET i es podran veure al Centre Cívic de Torreforta.

Les entrades es poden adquirir als webs entrades.tarragona.cat i www.salatrono.cat.

tracking