Diari Més

Transport

Coneix quins seran els ramals i les parades del Tramcamp a Tarragona

El traçat entre Tarragona i Reus està previst que entri en funcionament l'any 2028

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El traçat entre Tarragona i Reus tindrà 32 quilòmetres i contempla 33 estacions, de les quals 7 són intercanviadors.Correspon a la xarxa que uneix Tarragona i Reus, incloent-hi les penetracions urbanes, passant per Vila-seca, i que també dona accés a l'aeroport de Reus i completa el tram sud de Cambrils.

L'Ajuntament de Tarragona valora molt positivament latransformació de l'N-340amb l'arribada del tramvia del Camp de Tarragona perquè significarà connectar els barris de Ponent amb la resta de la ciutat i l'àrea metropolitana. «Hi haurà un ramal per la carretera i un ramal interior per Bonavista, Campclar i Torreforta. Més concretament serà per al vial Tarradellas i, en un futur el Complex Educatiu quan s'implanti en aquesta zona».

MÉS INFORMACIÓ

Liciten la compra de set tramvies del Tramcamp entre Cambrils i Vila-seca per 48 MEUR

Per altra banda, hi haurà unsegon ramal a la Part Baixa: Vidal i Barraquer, carrer del Mar i Estació de Trens. Tota la Part Baixa quedarà connectada (Port, Pere Martell, Torres Jordi, Serrallo, Eixample sud...) amb la resta ciutat i de l'àrea metropolitana, generant una immensa intermodalitat.

Eltercer ramalanirà de la Part Alta a la Plaça Imperial, Lluís Companys, avinguda Catalunya, Camp de Mart. «És a dir, serà una connexió de l'estació de bus i el Campus Catalunya amb ciutat i l'àrea metropolitana». Finalment, hi haurà unquart ramalde l'Hospital Joan XXIII fins al Campus Sescelades i Països Catalans.

Mapa dels ramals i de les parades que farà el Tramcamp a Tarragona.

Coneix quines seran les parades del Tramcamp a TarragonaAjuntament de Tarragona

tracking