Diari Més

Reconeixement

L'Ajuntament de Tarragona reconeix als agents de Protecció Civil

Durant l'acte de reconeixement s'han lliurat les medalles i diplomes per diferents mèrits assolits

Imatge del reconeixement als agents de Protecció Civil.

L'Ajuntament de Tarragona reconeix als agents de Protecció CivilAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda, l'Ajuntament de Tarragona haportat a terme l'acte de reconeixement de mèrits de Protecció Civil que s'ha celebrat a la sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), on s'han lliurat les medalles i diplomes per diferents mèrits assolits. Tant la consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán; com l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà s'han mostrat molt satisfets per la feina que duu a terme diàriament aquest cos. Ricomà ha volgut destacar que «ésun orgull que la ciutat compti amb aquest servei i amb aquesta qualitat humana que ens brindeu cadascun de vosaltres».

L'alcalde també ha afegit que «hi sou en moments molt rellevants i molt diversos com en els actes culturals i festius, però també en moments complicats i d'emergència»i ha finalitzat «la ciutadania us reconeix, us aprecia i està tranquil·la quan us veu».

Per la seva banda la consellera Cristina Guzmán ha afegit que «avui ens retrobem per celebrar tots aquests reconeixements, però també per agrair-vos la feinada ingent que heu realitzat els últims mesos»i ha posat d'exemple els aiguats de Santa Tecla o la campanya de difusió del simulacre de risc químic. Guzmán també ha afegit «la meva satisfacció d'haver pogut compartir jornades i trobades amb el col·lectiu de voluntaris, ja que sou un gran exemple de sentit de la responsabilitat envers la societat».

D'una banda s'han atorgatles acreditacions i els diplomes als nous voluntaris i voluntàries, per haver superat el curs de l'Institut de la Seguretat Pública de Catalunya a Elisa Isabel Pulido, Paula Verdú, Fernando Puente, M.Lourdes Valfagó, Cristian Recasens, Jordi García, Agustina González, Yessenia Carolina Urdaneta, Ethan Peña, Albert Franquet, Miguel A. Cantillo i Álvaro Guerra.

Seguidament s'han atorgat dues Medalles de Permanència, pel servei actiu en el cos de voluntaris durant deu anys a David Grima i Jorge López, i per l'altra banda, la Medalla al mèrit de protecciócivil en la modalitat «blanca»per haver evidenciat una constant dedicació i abnegació en el compliment dels deures del seu càrrec, sobresortint pel seu treball diari, responsable i professionalment a Núria Canete, Arseni Abellán, Aitor Arco i Josep A. Fernández.

Així mateix s'ha aprovat felicitar per la constància en el servei de més de 200 hores a les següents persones: Miguel Serrano, José M. Delgado, Abdelaaziz Amdelous, Núria Canete, Cristian Recasens, Arseni Abellan, Lorena Humánez, Adam Pova, Aitor Arco i Fernando Puente.

Finalment la Junta directiva de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Tarragona (AVPCT) ha acordat atorgar el pin de plata de l'associació, per la constància en el servei i pas a la jubilació a Francesc Pallejà, Rafael Martínez i Agustí Ripoll.

tracking