Diari Més

Una tarragonina disputarà la final del XI Premi Promeses de l'Alta Cuina de Le Cordon Bleu

El guanyador obtindrà una beca valorada en més de 23.000€ per a continuar amb la seva formació a Le Cordon Bleu

Una tarragonina disputarà la final del XI Premi Promeses de l'Alta Cuina de Le Cordon BleuLe Cordon Bleu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LeCordon Bleu Madrid ha anunciatavui la composició del jurat que triarà el plat del guanyador del XI Premi Promeses de l'alta cuina d'entre els deu joves estudiants finalistes seleccionats de tota Espanya. Entre ells es troba Tania Bautista Mauri, de l'InstitutDertosade Tarragona, que haurà d'enfrontar-se a altres 9 aspirants a la gran final nacional, que se celebrarà a la seu de l'Escola a Madrid el pròxim 18 d'abril.

El jurat d'aquesta edició estarà presidit per un dels millors xefs nacionals de l'actualitat, el xef Nacho Manzano, propietari del restaurant Casa Marcial de Gijón (Astúries), amb 2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol. Al costat d'ell, formaran part del jurat Abel Valverde, un dels millors i més premiatsmaîtresd'Espanya, i la xefCaritoLourenço, propietària del restaurantFierroa València, amb 1 estrella Michelin i 1 sol Repsol, la primera dona argentina en aconseguir aquesta distinció. Aquest jurat el completaran l'equip de xefs professors deLeCordon Bleu Madrid, que també avaluaran els plats dels finalistes.

Una final especial que premiarà la creativitat i destresa culinària

Els estudiants de cuina que disputaran la gran final són:Sara De Vera Martín, del Hotel Escuela Santa Cruz de Tenerife; Jorge Silvestre Vilar, del CIPFP Costa de Azahar, de Castelló; Olga Vázquez Ortega, del Centro de Formación Profesional Altaviana, de València; Francisco Ramón Gómez Guerrero y Juan José Grande Berenguer, del CPIFP Almeraya, d'Almeria; Raúl Campillo Sillero, del CFP La Inmaculada, de Granada; Beatriz Carnero Blanco, del I.E.S. Maese Rodrigo, de Sevilla; Sara Gallardo Martínez, del CETT, de Barcelona; Tania Bautista Mauri, del Instituto Dertosa, de Tarragona; y Mateo de Miguel Blanco Martí, del CIFP Paseo das Pontes, de La Corunya.

Després de superar diverses fases de selecció de candidats per tota Espanya, els finalistes hauran de demostrar, el pròxim 18 d'abril a les cuines deLeCordon Bleu Madrid, els seus coneixements culinaris, destresa i creativitat mitjançant una exigent prova de quatre hores.

En aquesta prova realitzaran la seva proposta d'un plat, partint d'una sèrie d'ingredients i tècniques comunes, als quals se'ls podran afegir elaboracions lliures per a diferenciar-se de la resta dels participants i demostrar la seva destresa culinària, enfront del prestigiós jurat.

El guanyador del primer premi obtindrà una beca valorada en més de 23.000€ per a ampliar la seva formació a l'Escola amb seu a la Universitat Francesc de Vitòria. El segon classificat també tindrà l'oportunitat d'estudiar amb una beca valorada en 8.500€ i, finalment,LeCordon Bleu Madrid premiarà a l'escola del primer guardonat amb 1.500€ per la seva dedicació i suport en tot el procés.

tracking