Diari Més

Laboral

Convoquen una concentració a Tarragona per denunciar les irregularitats a les Ambulàncies Egara

Tindrà lloc el 30 de març a les 11h davant la delegació del CatSalut de la ciutat

Imatge d'arxiu d'una ambulància de l'empresa.

El TSJC urgeix l'empresa Ivemon Ambulàncies Egara a dotar de material de protecció als treballadorsIvemon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots els Sindicats amb representació a Ivemon Ambulàncies Egara han convocat una manifestacions a Catalunya perdenunciar una sèrie d'irregularitats que s'estan produint per part de l'empresa concessionària del Servei d'Ambulàncies al Camp de Tarragona, «amb el testimoni passiu del CatSalut». A Tarragona tindràlloc el 30 de març a les 11h davant la delegació del CatSalut situada a l'avinguda Maria Cristina número 54.

En un manifest asseguran que no entenen com després de les investigacions iniciades per part de l'Audiència Nacional, que han derivat en registres a diversos centres de treball a més de la seu central a Terrassa, que ni Ivemon Ambulàncies Egara, ni la Regió Sanitària, ni CatSalut, donin resposta a la greu situació.

Entre alguns dels incompliments per part de l'empresa denuncien:incidències en els calendaris laborals; la conversió a indefinits d'aquells contractes en pràctiques de segon any; que no s'abona en nòmina el concepte de fidelitatdel conveni del Transport Sanitari; o eldeficient manteniment i gestió de la flota, entre d'altres.

tracking