Diari Més

Salou dona el tret de sortida al festival «Posidònia: Un mar d'espectacles!»

La primera edició d'aquest festival teatre se celebra durant tot aquest cap de setmana

La inauguració va tenir lloc ahir vespre, al hall del Teatre Auditori de Salou.

Salou dona el tret de sortida al festival 'Posidònia: Un mar d'espectacles!»Aj. Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou vainaugurar, ahir al vespre, la primera edició del Festival Internacional d'Arts Escèniques de Salou, amb el nom «Posidònia: Un mar d'espectacles!», que se celebra al municipi, aquesta setmana, del 23 al 26 de març, en el marc del 20è aniversari del Teatre Auditori de Salou (TAS), coincidint, també, amb el Dia Mundial del Teatre, que es commemoraaquest dilluns, 27 de març.

Pere Granados, en la seva al·locució, va agrair l'assistència del públic i va destacar que "avui és un dia molt important per a les arts escèniques i l'art, en general"; i també perquè «celebrem20anys de l'existència del Teatre Auditori de Salou». Així, l'alcalde vavalorar «la força i la potència de l'equipament» i va assenyalar les bones perspectives de programació per al TAS, pel que fa a les arts escèniques, en totes les seves modalitats, amb les regnes de l'àrea de Serveis Culturals, al capdavant; i amb la col·laboració de la regidoria de Joventut i Infància.

Altres actes

Dijous, a la tarda, es va poder gaudir de 'El club secreto', a càrrec d'A-Scena!, grup de teatre de la Masia Tous, a la Sala Costa Daurada.

Avui dissabte, 25 de març, hi haurà tallers Xic'S de màscares de teatre 'Talia iMelpómene', a les 10 h, a l'Espai d'Infància Estació del Carrilet. A la tarda, la companyiaAhurade Salou, amb el guió i la direcció de Cristina Muñoz, oferirà l'obra de teatre 'Lallave', a les 20 h, al Teatre Auditori. L'entrada és gratuïta, amb aforament limitat.

D'altra banda, demà diumenge, 26 de març, a les 11 h, es podrà gaudir de l'obra 'Mr. NoOne', a càrrec de SergiCayetano, al TAS. Entrada gratuïta; aforament limitat.Per últim, el mateix diumenge, a les 19 h, el Teatre Auditori acollirà el teatre 'Cafeteria L'Amor 2.0', a càrrec del grup Associació Teatre, amb el guió de Míriam Fernández,NatàliaLópez i José M.Azabal; i direcció Coral. Aquest acte compta amb la col·laboració de VeterinarisSalauris. L'entrada és gratuïta i l'aforament, limitat.

tracking