Diari Més

Cambrils acull amb èxit la primera exposició col·lectiva relacionada amb 'La Posidònia'

La mostra titulada «L'Art de la Posidònia» es podrà visitar fins el 12 d'abril a la galeria 7D'Art del cambrilenc David Callau

Aquesta iniciativa està impulsada conjuntament pels Ajuntaments de Cambrils, Eivissa i Dénia.

Cambrils acull amb èxit la primera exposició col·lectiva relacionada amb La PosidòniaAj. Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exposició col·lectiva «L'art de la posidònia» va obrir el dijous les portes a la galeria 7D'Art del cambrilenc David Callau amb gran èxit de públic i la presència de tots els artistes participants. D'aquesta manera queda inaugurada a Cambrils la primera actuació que l'Ajuntament i el Patronat de Turisme del municipi han organitzat conjuntament amb els consistoris de Dénia i Eivissa, en el marc del projecte de creació d'experiències turístiques sostenibles «Viu la posidònia».

La importància de la proposta turística i cultural, que es podrà visitar fins el 12 d'abril a Cambrils, recau en la innovació de la temàtica, en les revolucionàries tècniques utilitzades per la creació de les obres, i en l'objectiu de difusió de la importància de la posidònia com a recurs natural únic a favor de les platges, fons marins i qualitat mediambiental.

La posidònia oceànica, planta endèmica de la Mediterrània, és el nexe de la col·laboració dels ajuntaments que han aconseguit un important suport del Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme a través dels fons NextGeneration a favor de la creació i difusió d'experiències turístiques.

Un dels principals objectius d'accions com l'exposició «L'Art de la Posidònia» és treballar a favor de la sensibilització del valor natural d'aquesta planta aquàtica encara poc coneguda, que tenim el privilegi de tenir a les nostres costes i que és bàsica per a l'equilibri mediambiental del nostre mar. Es tracta d'una planta que nodreix les nostres aigües a favor de la fauna marina i que es converteix en una font de producció d'oxigen cuidant l'aigua, el fons marí, les corrents, i les platges.

tracking