Diari Més

Societat

Lliuren els trofeus als tres projectes guanyadors del Tarragona Open Future 2022

Els guardonats són I Disappear, HacDos i Let's Ebau

El conseller Manel Castaño ha lliurat els premis

Lliuren els trofeus als tres projectes guanyadors del Tarragona Open Future 2022Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, ha entregat aquest divendres els trofeus als tres projectes guanyadors de la penúltima convocatòria (corresponent a l'any 2022) de Tarragona Open Future.

Els tres projectes guardonats del 2022 són I Disappear, projecte basat en la comercialització d'un producte que elimina el plàstic d'un sol ús dels productes de petit format que els hotels posen a disposició de la clientela; HacDos, una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili (URV) que tracta les aigües residuals de processos industrials o urbans per transformar-les en hidrogen verd renovable; i finalment, Let's Ebau, start-up basada en una aplicació mòbil per facilitar als alumnes la preparació de la prova de selectivitat i que es va endur el tercer premi.

Tarragona Open Future

El programa Tarragona Open Future està centrat en la promoció de projectes i start-ups que puguin oferir solucions innovadores i/o de base tecnològica. En l'edició de 2023, que ja està en marxa, les propostes s'han pogut presentar en sis categories: salut, esport i benestar; capacitació i inclusió social; tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental; tecnologies aplicades al patrimoni, la cultura i el turisme; tecnologies al servei de la logística i el comerç; i sector agroalimentari.

Un cop finalitzat el programa, s'atorguen tres premis de fins a 5.000 euros i tres anys d'acompanyament tècnic fins a la consolidació del projecte.

tracking