Diari Més

Societat

L'ONCE de Tarragona presenta el nou equip directiu amb Josep Vilaseca al capdavant

Arantxa Vallespi ocuparà el càrrec de sotsdirectora

Pau Ricomà amb el nou equip directiu de la ONCE amb

L'ONCE de Tarragona presenta el nou equip directiu amb Josep Vilaseca al capdavant@pauricoma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Vilaseca és el nou director de l'ONCE a Tarragona i Arantxa Vallespi, la sotsdirectora. Tots dos es van presentar ahir a la seu de la ciutat.

Vilaseca és Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra. En la seva trajectòria a l'ONCE, ha sigut director a Sabadell i a la seu de l'ONCE Catalunya, responsable d'Acció Social al departament de Serveis Socials per Persones Afiliades, de la Unitat de RH i Sanitaris, de la Unitat de Prestacions i Beques, i cap del Departament de Serveis Socials. Des del 2015 fins al 2022 ha estat delegat de l'ONCE a les Illes Balears.

«Tinc l'oportunitat de treballar a Tarragona i compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens faran millorar el nostre dia a dia», va dir Vilaseca.

Per la seva banda, Vallespi va estudiar Biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2014 va començar com a venedora de l'ONCE a Tarragona. Al desembre de 2016 va anar a Granollers com a col·laboradora del director i el 2017 va assumir el càrrec de directora a Reus.

tracking