Diari Més

Política

Els Comuns i Podem Tarragona concorreran junts a les municipals del maig

Jordi Collado encapçalarà la candidatura, seguit de Toni Carmona Nerea García i Laura Quiñones

Els Comuns i Podem Tarragona sumen forces per le sproperes eleccions de maig.

Els Comuns i Podem Tarragona concorreran junts a les municipals del maigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passeig de les Palmeres ha estat el lloc escollit per immortalitzar l'oficialització del pacte entreComuns i Podem Tarragona per presentar-se junts a les eleccions municipals del 28 de maig. D'aquesta manera,Jordi Collado encapçalarà la candidatura, seguit de Toni Carmona líder de la formació morada, Nerea García i Laura Quiñones.

Tarragona en Comú i Podem Catalunya van anunciar fa un mesos la intenció de concorrer de manera conjunta a les eleccions municipals del mes de maig. I un cop finalitzades les negociacions, ho han fet públic els quatre candidats acompanyats d'algunes militants de les formacions que han volgut assistir a la cita.

Jordi Collado, ha afirmat que «entomem el nou cicle electoral com espai electoral conjunt per afrontar les eleccions municipals del mes de maig, i ho fem cohesionant i consolidant la nostra aliança, per seguir sumant i demostrant la voluntat d'anar més lluny».

Per la seva banda, Toni Carmona, ha explicat que «amb aquest acord s'aposta per construir des del consens amb l'objectiu de construir i contribuir a l'objectiu de fer una Tarragona millor, una Tarragona per viure» i que «per això la llista comptarà amb perfils rellevants per la seva feina en l'àmbit de la societat civil i les lluites socials».

En les eleccions del 2019 En Comú Podem va obtenir a Tarragona 4.579 vots, un 8'05 % i 2 consellers.L'equip que treballa la campanya es mostra esperançat amb la possibilitat real de millorar els resultats, ja que també volen ser claus en el pròxim mandat, el del POUM i els Next Generation.

Ambdues formacions realitzaran un acte conjunt aquest diumenge al barri de Bonavista per presentar la candidatura, acompanyats del president d'Unidas Podem, Jaume Asens, juntament amb el candidat a l'alcaldia, Jordi Collado. L'acte comptarà també amb la participació d'Ernest Urtasun, eurodiputat d'En Comú Podem; el número dos de la candidatura Toni Carmona, Nerea García número tres i Laura Quiñones número quatre; i l'alcaldable per Terrassa, Agnès Petit.

tracking