Diari Més

Societat

El restaurant El Pòsit i Mas Vicenç recuperen la varietat vinífera Malvasia

En total, s'han embotellat un total de 2.600 ampolles

Presentació del vi

El restaurant El Pòsit i Mas Vicenç recuperen la varietat vinífera MalvasiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant El Pòsit en col·laboració amb el celler Mas Vicenç (DO Tarragona), van presentar ahir l'Aproppòsit Malvasia, un vi blanc de color taronja, sec, olorós i d'aroma d'aranja elaborat amb la varietat de cep blanc que porta el mateix nom, Malvasia. Amb aquest projecte es recupera aquesta varietat vinífera minoritària al Camp de Tarragona, gairebé extingida des d'abans de l'època de la fil·loxera. La col·laboració entre el restaurant i el celler servirà com a investigació i desenvolupament per veure el seu potencial i, d'aquesta manera, poder-lo comercialitzar directament des del camp al restaurant.

Sergio Gil, president de la Fundació Restaurants Sostenibles, va dir que «la iniciativa exemplifica un ecoprojecte autèntic i de veritable economia circular».

En total, del projecte pel projecte Aproppòsit Malvasia s'han embotellat un total de 2.600 ampolles, que es podran trobar a la carta de vins dels establiments dels restaurants El Pòsit a Tarragona i Cambrils, i també per internet, a la botiga del restaurant.

tracking