Diari Més

Política

El PSC presenta el seu equip per «governar i transformar Tarragona»

A la llista encapçalada per Rubén Viñuales destaca l'aposta per perfils joves i amb una clara majoria de dones amb perfils executius

Rubén Viñuales encapçalarà la llista del PSC a Tarragona.

El PSC presenta el seu equip per «governar i transformar Tarragona»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres al vespre, l'assemblea de l'Agrupació del PSC Tarragona ha aprovat l'equip que acompanyarà a Rubén Viñuales en la seva tasca de «governar i transformar la ciutat» amb una llista rejovenida i amb molts noms de dones de perfil executiu.

L'alcaldable del PSC defineix aquesta llista com «el millor equip per gestionar la ciutat i il·lusionar a tots els tarragonins i tarragonines». De fet, Viñuales manifesta que «tenim la millor llista possible per guanyar el 28 de maig i transformar la ciutat els pròxims quatre anys. Una llista que és el més semblant possible a la Tarragona que volem, una ciutat dinàmica que atregui talent jove per incrementar l'activitat econòmica i poder dur a terme les transformacions necessàries».

Per Viñuales, comptar amb perfils com el de la directora de Port-Ciutat (Montse Adán nº2), l'executiva d'Agbar (Isabel Mascaró nº6) o la Cap d'Emprenedoria del Tarragona Impulsa (Valle Mellado nº10), és un privilegi pel partit i per la ciutat.

L'alcaldable socialista es mostra il·lusionat per comptar amb gent jove preparada (Nacho Garcia nº5 i Guillermo García nº7), així amb els consellers actuals que repeteixen (Berni Álvarez nº3, l'actual portaveu Sandra Ramos nº4 i Mario Soler nº11).

«Des del PSC, estem molt motivats amb la llista que hem aconseguit aprovar. La combinació entre directives consolidades de grans empreses, joves amb una àmplia formació i gent amb experiència en el món de l'administració pública és perfecta (Sonia Orts nº8 i Cecilia Mangini nº9). Aquesta és la millor llista que podria tenir el PSC i Tarragona», afirma l'alcaldable socialista.

Entre els 10 primers llocs, també es destaca que per primera vegada hi ha més dones que homes. «Totes elles amb perfils de primer nivell que provenen tant de la empresa privada com de l'administració», explica. A més, Viñuales ha donat les gràcies a l'Alcalde Ballesteros per tots aquests anys de servei públic «exemplars» i ha volgut agrair la tasca «excel·lent» del grup municipal sortint.

La llista sencera

1. Rubén Viñuales

2. Montse Adán (ind)

3. Berni Álvarez

4. Sandra Ramos

5. Nacho García

6. Isa Mascaró

7. Guillermo García

8. Sonia Orts (ind)

9. Cecilia Mangini

10. Valle Mellado

11. Mario Soler

12. Laura Mellado

13. Salvador Molina

14. Naglae Sah el Kaya (ind)

15. Dani Baelo (Ind)

16. Montse Domínguez (ind)

17. Pere Valls

18. Jessica Lozano

19. Xavier Viejo

20. Zainab Aasari El Kholfe (ind)

21. Luis Franco

22. Loli Lorente

23. Pablo Quereda

24. Begoña Floria

25. Pau Pérez

26. Ivana Martínez

27. Josep Félix Ballesteros

Suplents

1. Josep Maria Buqueras

2. Teresa Valls

3. Francesc Roca

4. Ester Forgas

5. Rocío León

tracking