Diari Més

Tarragona s'omple d'activitats aquest cap de setmana per acollir la Festa de la Primavera

La Festa de la Primavera omplirà tot el cap de setmana i tota la Part Alta i altres racons de la ciutat

Ellas Music Band participarà a la Festa de la Primavera de Tarragona.

Tarragona acull la Festa de la Primavera aquest cap de setmana amb multitud d'activitatsEllas Music Band

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria de comerç, amb la col·laboració d'entitats i comerços de la Part Alta, coordinats pel responsable de la Bodega Gerard, Gerard Esquerré, presenten per aquest cap de setmana un conjunt d'activitats que faran lluir el barri i els comerços de la ciutat per tal de seguir dinamitzant la campanya Bons Comerç.

El conseller de comerç Dídac Nadal ha apuntat la «gran satisfacció de l'èxit obtingut ara fa una setmana exhaurint els Bons en 48 hores» i a hores d'ara, amb un 50% dels bons bescanviats, uns 10.290. S'han dut a terme 4.297 compres amb un preu mitjà d'uns 50€ i amb un impacte econòmic de més de 200.000€ a hores d'ara.

MÉS INFORMACIÓ

Programació Primavera al Carrer Tarragona 2023

La Festa de la Primavera omplirà tot el cap de setmana i tota la Part Alta i altres racons de la ciutat. Una de les accions més rellevant iniciaran dissabte a les 10h on les botigues sortiran al carrer i hi haurà paradetes d'artesania al carrer Santa Anna i voltants, acompanyant el Mercat de la Pagesia de cada dissabte.

La música i el teatre en viu i itinerant, a càrrec d'artistes locals i dels alumnes de l'Aula de Teatre de la URV, El Búnker, respectivament; també amenitzaran el barri. A les 12.30h del dissabte gaudirem d'un vermut amb música ambiental.

Per la tarda, unes 30 paradetes d'artesania i els comerços al carrer continuaran ben vius i seguidament a les 18h hi haurà una ballada de Tango a la Plaça del Fòrum, i una exhibició de Ball amb el grup Second Home a càrrec de The Cube Fusion amb caràcter itinerant i que anirà del carrer Major fins a la Catedral.

Les activitats del diumenge

Diumenge continuaran les paradetes i hi haurà tallers artesanals per a tots els públics, a la Plaça del Rei que es farà amb col·laboració dels tallers d'artistes de la Part Alta i una plantada de gegants i capgrossos, amb cercavila, gràcies a l'associació de veïns de Merceria i Part Alta, així com del Ball de Bastons de Tarragona i jocs al carrer per als més petits. A les 12h, hora del vermut amb Ellas Music Band, a càrrec de Aboccaperta, la Geladeria i Gure Toki i ballada de swing a la plaça del Fòrum amb Tgnswing.

Per la tarda i per cloure aquest cap de setmana tan intens, a partir de les 17.30h hi haurà classe per a ballar salsa i animacions amb Cristhian Uru, així com degustació de Còctels a càrrec del pub Barrio Sur a la plaça Mossèn Salvador Ramon i Vinyes.

Les comparses del Carnaval de Tarragona Amics de la Part Alta, Sinhus i la Ballaruga no s'han volgut perdre aquesta festa i dinamitzaran els carrers i barris de la ciutat aquest cap de setmana i dissabte 1 d'abril. Els horaris seran demà a la tarda, a partir de les 17.30h els Amics de la Part Alta; dissabte 25 la Ballaruga i el dissabte 1 d'abril Sinhus, a partir de les 10.30h del matí pels barris de Ponent.

tracking