Diari Més

Cultura

El Teatre Tarragona acollirà 'Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)' en format accessible

El clàssic d'Àngel Guimerà es podrà veure amb audiodescripció i comptarà amb una visita tàctil prèvia per l'espai escènic

El clàssic d'Àngel Guimerà es podrà veure en format accessible a

El Teatre Tarragona acollirà 'Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)' en format accessibleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gira de Terra Baixa (reconstrucció d'un crim) farà parada al Teatre Tarragona aquest divendres a les 20 h. Aquesta producció del Teatre Nacional de Catalunya dirigida per Carme Portaceli trasllada la clàssica tragèdia romàntica rural d'Àngel Guimerà a la Barcelona del segle XIX.

Es tracta d'una funció accessible, és a dir, que s'organitza una visita tàctil prèvia (Touch Tour) a la funció on persones amb discapacitat visual podran tocar els elements del vestuari i attrezzo, i recórrer l'escenografia de l'espectacle que també es podrà seguir amb subtítols, audiodescripció, bucle magnètic individual i so de sala amplificat amb auriculars de manera gratuïta amb l'entrada de la funció.

Les persones interessades en la proposta de l'equip de Teatro Accesible han d'inscriure's al mail comunicacion@teatroaccesible.com o al Whatsapp +34 635 151 365.

Diumenge a les 18 h, el Teatre Tarragona serà escenari de La faula de l'esquirol. Amb aquest espectacle familiar, la companyia de comediants La Baldufa proposa reflexionar sobre la diferència i el mestissatge. La producció ha guanyat el premi a la millor producció i al millor espai escènic del 2022 a la Fira Europea d'Arts Escèniques per a Nens i Nenes (FETEN) de Gijón.

Les entrades per ambdós espectacles es poden comprar al web entrades.tarragona.cat i, presencialment, a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d'atenció al públic.

tracking