Diari Més

Medi Ambient

Uns 300 joves planten pins i plantes aromàtiques entre Torreforta i Riuclar

L'activitat 'Un arbre per Europa' és una iniciativa de la conselleria de Parcs i Jardins, l'IMET i l'oficina Europe Direct

La consellera

Uns 300 joves planten pins i plantes aromàtiques entre Torreforta i RiuclarAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 300 infants i joves de la Tarragona han participat aquest dimarts a l'activitat Un arbre per Europa, programada per la conselleria de Parcs i Jardins, l'Institut Municipal d'Educació (IMET) i l'oficina Europe Direct. La plantada de pins i plantes aromàtiques s'ha fet a l'esplanada entre Torreforta i Riuclar.

A l'acte també hi ha assistit la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal que ha apuntat que «un any més ens hem posat tots d'acord per embellir la nostra ciutat, plantant un arbre de forma simbòlica, i fer-ho amb nens i nenes i gent jove, que sempre és molt profitós de cara al futur».

L'alumnat de secundària i la fundació Onada s'han encarregat de plantar els pins, mentre que l'alumnat de primària ha plantat les plantes aromàtiques. Les diferents activitats han estat dinamitzades per un equip tècnic de l'Ajuntament i de l'Onada, que els ha acompanyat en tot moment.

L'alumnat de Primària venia de l'Escola Riuclar; de l'Escola Torreforta i de l'Escola de la Floresta, tots alumnes de 5è i 6è. Pel que fa a l'alumnat de secundària, els nois i noies eren de La Salle Torreforta i l'Institut Torreforta. També han vingut membres d'Onada que han estat treballant per tal de donar un cop de mà a la resta de nois i noies.

tracking