Diari Més

Cultura

El Port de Tarragona engega la 4a edició de la mostra artística 'Expressa't'

Se celebrarà els dies 13 i 14 de maig davant del Tinglado 1 del Moll de Costa

La mostra 'Expressa't' es farà del

El Port de Tarragona engega la 4a edició de la mostra artística 'Expressa't'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona ha posat en marxa la quarta edició de l'Expressa't que es farà davant del Tinglado 1 del Moll de Costa els dies 13 i 14 de maig. Fins al 2 de maig estan obertes les inscripcions.

El 4 de maig es donarà a conèixer les 8 escoles i entitats que podran participar en l'edició d'enguany, amb l'horari i el dia assignat.

En aquesta edició que es farà els dies 13 i 14 de maig hi poden participar totes les escoles, escoles, centres, associacions o entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l'aposta per les diferents disciplines artístiques citades anteriorment. L'escenari de les actuacions serà la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa i es col·locaran cadires per al públic.

Enguany es torna a celebrar una nova edició de la mostra Expressa't, després de l'èxit de les darreres edicions. Cada edició ha aconseguit superar l'anterior, en un impuls, des del Port de Tarragona, que el Moll de Costa esdevingui el Moll de la Culturai aculli tota mena d'actuacions artístiques.

La primera edició, realitzada el maig de 2021, va néixer davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l'aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Així, l'entitat portuària té com a objectiu continuar impulsant la mostra per promoure la cultura al territori i, en especial, realçar la tasca que duen a terme les escoles, associacions i entitats en l'àmbit cultural en diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques.

Per a participar cal fer la inscripció a neus.pamies@cemapt.cat adjuntant la documentació necessària publicada a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat.

tracking