Diari Més

Tarragona acull la torxa dels Jocs Special Olympics

Quaranta esportistes tarragonins de diferents entitats van acompanyar la torxa pels carrers de la Part Alta

La torxa dels Special Olympics '23 al seu pas per Tarragona.

Tarragona acull la torxa dels Jocs Special OlympicsCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir a latarda va arribara Tarragona la torxa dels Jocs Special Olympics que se celebren enguany a Granollers. La torxa, en el seu pas per la ciutat, va sortira les 18 h des de l'Amfiteatre, va recorrerdiferents carrers del municipii va arribara les 19 h a la plaça de la Font.

Durant el recorregut fet pels carrers de la Part Alta, 40 esportistes tarragonins d'entitats vinculades amb els clubs participants als Specials Olympics '23,Club Esportiu Solc,Associació Estela,ADT HORNETS iORIGINALS CBT SOLC, van acompanyarla torxa. Les entitats col·laboradores van serelConsell Esportiu del Tarragonès, elClub Bàsquet Tarragona, elClub Natació Tarraco, elClub Futbol Tarraco, elClub Gimnàstic de Tarragona, l'Associació Deportiva Torreforta, elClub Golf Costa Daurada i elClub Dojo Patinatge.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà,va participaren l'acte, que també vacomptaramb la participació de la consellera d'Esports, Maria José López, la presidenta de la Federació Catalanad'Esports per a Persones amb DiscapacitatIntel·lectual-ACELL, Marina Gómez, i el president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau.

Ricomà va expressarque «ésun orgull que la torxa dels Jocs Special Olympics 2023 hagi passat de nou per la ciutat de Tarragona.Aquesta flama tan característica representa tot allò que ens mou, ens motiva, ens fa avançar, lluitar i guanyar. Valors i sentiments que representen a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies, que dia a dia se superen, trencant diverses barreres per superar-se, però també per aconseguir una societat més igualitària», va concloure.

tracking