Diari Més

Comerç

Més de 150 establiments s'adhereixen a la campanya dels Bons Comerç de Tarragona

Demà es posa en marxa la segona edició dels Bons Comerç, que enguany ja compta amb més establiments inscrits que l'any passat

El conseller de Comerç, Didac Nadal, en declaracions davant la premsa.

Més de 150 establiments s'adhereixen a la campanya dels Bons Comerç de TarragonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició dels Bons Comerç arriba demà a la ciutat de Tarragona. Enguany, tal com va afirmar el conseller de Comerç, Dídac Nadal, ja es supera el nombre d'establiments registrats a aquesta iniciativa impulsada per la Cambra i la conselleria de Comerç de la ciutat respecte al 2022, amb més de 150 establiments inscrits a la campanya pensada «per fer bullir el comerç», segons Nadal.

«Amb tota la satisfacció del món, engegarem demà la segona edició dels Bons Comerç, una campanya que enguany compta amb més participació dels comerços de totes les àrees», va començar explicant el conseller. «Les farmàcies i el sector de la restauració, després que l'any passat no s'hi apuntessin tant, s'han sumat molt positivament a la iniciativa, cosa que celebrem per tal de poder fer bullir encara més tots els comerços de la ciutat», va afirmar.

Cal recordar, que els Bons es poden començar a descarregar a partir de demà a través de la pàgina web bons.tarragona.cat, i bescanviar durant el termini d'una setmana als comerços de la ciutat. A més a més, hi haurà un itinerari mòbil a peu de carrer per facilitar les descàrregues.

La campanya té una previsió aproximada d'un mes. La quantitat disponible per enguany és de 100.000 euros d'ajuda directa al petit comerç de la ciutat, amb bons de 5 euros i amb un màxim de 20 euros per persona. En total són 20.000 bons per a 5.000 usuaris.

Això suposa una reducció del pressupost i del nombre d'usuaris respecte a l'any anterior, assumpte que Nadal no va passar per alt per destacar tot i així «la bona feina que s'està fent des del consistori i l'implicació dels comerços de la ciutat», arran del gran nombre d'establiments ja inscrits en el procés de validació.

«Amb les dades que tenim des de la conselleria de Comerç, pensem que els bons s'acabaran aviat. En un període de dues a tres setmanes potser ja no en queden, i això és fruit de l'implicació de la gent en la iniciativa, i la modificació de que només siguin útils en el termini d'una setmana, cosa que farà estar més atenta a la gent i fortificar la relació entre l'establiment i el client», va concloure, recordant als comerços que encara es poden adherir a la campanya, a través del web.

Accions de dinamització

Aquest mateix divendres, s'iniciaran també tot un seguit d'activitats per la ciutat, per dinamitzar els caps de setmana de la campanya. A partir de les 17 h. la plaça Verdaguer es convertirà en l'escenari de la festa, on hi haurà música durant tota la tarda i parades de tres artesans locals de cervesa com són Les Clandestines, Twins i Kesse.

D'altra banda, el grup Sons de la Cossetània recorrerà els eixos comercials de la ciutat amb els seus sacs de gemecs i música celta a partir de les 19.30 h. dissabte a partir de les 12 h. engegarà l'activitat itinerant Rum Rum Trasto Karts, amb la companyia Xip Xap que convertirà els carrers de Tarragona en un circuit de carreres urbà.

Els horaris d'atenció al públic a la caseta de la Rambla Nova, a l'alçada de la Font del Centenari, seran del 17 de març a l'1 d'abril de dilluns a dissabtes de 10 a 13 h. i de 17 a 19.30 h, i també el diumenge 19 de març de 10 a 13 h.

tracking