Diari Més

Urbanisme

El barri de Sant Salvador reclama remodelacions i més atenció de l'Ajuntament de Tarragona

Meritxell Vilella és la nova presidenta del veïnat

Substituir les rajoles és una de les assignatures pendents.

El barri de Sant Salvador reclama remodelacions i més atenció de l'Ajuntament de TarragonaASSOCIACIÓ VEÏNS SANT SALVADOR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de veïns de Sant Salvador, amb Meritxell Vilella com a nova presidenta del veïnat al capdavant, ha realitzat una petició d'accions de millora i neteja d'alguns indrets del barri. Col·locar bancs a les diferents parades de bus, netejar les pintades de les parets, i reparar les rajoles, són les tres reclamacions que fa arribar l'associació a l'Ajuntament de Tarragona.

«Volem demanar a l'Ajuntament que s'instaurin més bancs a les parades de bus, per tal de que la gent, sobretot gran, que ha d'agafar el transport públic, no s'hagi d'esperar dreta tota l'estona fins que arribi el vehicle», va explicar Meritxell Vilella. En l'anterior junta, Vilella era la tresorera de l'associació, i enguany es va presentar per primer cop a les eleccions veïnals del passat dissabte, d'on va sortir escollida presidenta. «També considerem necessària una neteja de les pintades a les parets, principalment les que estan a la plaça de l'església, que considerem que és un lloc que s'hauria de conservar «bastant pulcre». Finalment, reparar les rajoles, que estan per tot el barri en mal estat des de fa temps», va reclamar. Aquesta petició ja ha estat enviada al consistori tarragoní, a través també de l'aplicació EPP!.

Vilella, però, també va afirmar que tenen pensades altres «millores molt necessàries» pel barri. Un vial al costat de la N-240, per poder anar a peu fins a Sant Salvador, connectar el nucli de la ciutat amb el barri pel costat del riu Francolí, dinamitzar el parc nou i establir un bus nocturn, són algunes de les reclamacions que la nova junta farà al consistori, per tal de «dinamitzar la zona i fer-la més accessible, per provocar més afluència de gent». La presidenta, a més, va celebrar la creació d'una comissió de festes, amb una «bona implicació del jovent» i va voler ressaltar que estaran «molt atents» al POUM, que vetlla per la millora i la dinamització dels diferents barris de tot el municipi.

Demà al matí està previst que es celebri la primera reunió de la nova junta del veïnat, que ha vist com els veïns de la zona veien amb bons ulls la continuïtat d'aquesta associació «perquè vetlli pels interessos del barri». D'altra banda Toni Garcia, anterior president de l'Associació de Veïns de Sant Salvador, i la resta de membres de l'anterior junta, no s'han desvinculat de l'associació, sinó que a partir d'ara actuaran com a «voluntaris per a donar un cop de mà en tot el que faci falta a la nova junta», tal i com va desvelar el propi Toni Garcia.

tracking