Diari Més

Societat

Javier Escribano renova com a President de l'Associació d'Empresaris de Tarragona

Seguirà liderant l'entitat formada per 143 associats durant quatre anys més

Javier Escribano, president de

Javier Escribano renova com a President de l'Associació d'Empresaris de TarragonaAEH Tarragona Ciutat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Escribano ha renovat el seu càrrec com a president de L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria deTarragona Ciutat. Escribano seguirá liderant l'entitat 4 anys més, després de complir 4 anys de servei.

Javier Escribano és el propietari del Restaurant La Morada, al carrer Natzaret, i els darrers anys ha estat vinculat al sector de l'oci i restauració, al capdavant de diversos negocis i iniciatives.

Javier Escribano, defensa que manté el càrrec «per seguir donant suport als més de 140 associats; dinamitzant i promocionant el sector hostaler a la ciutat de Tarragona i treballant per convertir-nos en un destí gastronòmic de referència.»

Durant aquests quatre anys de mandat, destaquen al govern de la junta de'Escribano l'organització múltiples jornades gastronòmiques amb la complicitat de Tarragona Turisme i de diversos patrocinadors i institucions com El Port de Tarragona o la DO Tarragona; entre elles les Jornades del Romesco, de l'Arròs Mariner o Els Tastets de Tarragona. Així com han defensat els interessos del sector davant les administracions en períodes de crisi com la pandèmia.

Amb aquesta renovació, la Federació AEHT comença un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades la passada legislatura. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals tenen la missió de representar, defensar i promocionar els establiments d'hostaleria del seu territori.

tracking