Diari Més

Societat

Surt a licitació l'organització de la Fira d'Abril de Bonavista

Està previst que se celebri del 28 d'abril a l'1 de maig

Imatge d'arxiu de la Feria d'Abril de Bonavista.

El PSC de Tarragona titlla d'«intolerable» que l'Ajuntament «deixi perdre la Feria d'Abril»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercats de Tarragona ha tret a licitació aquest dimarts l'organització de la Fira d'Abril d'aquest any, prevista pel cap de setmana del 28 d'abril a l'1 de maig de 2023 a Bonavista. S'han publicat els plecs de prescripcions tècniques i administratives que han de regir l'adjudicació del contracte per a la gestió de l'esdeveniment i que estan disponibles al taulell d'anuncis de l'empresa de Mercats de Tarragona.

L'import de licitació és de 14.900 euros, IVA no inclòs, i la data límit per presentar ofertes finalitza el proper dilluns 13 de març a les 13.00h. Les propostes es poden enviar per correu electrònic, per correu certificat o en sobre tancat a les oficines de Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4).

El president de l'empresa de Mercats i conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, subratlla que «des de l'empresa de Mercats confiem que aquest any es pugui recuperar la celebració de la Feria de Abril amb el seu format tradicional i hi hem destinat tots els recursos possibles perquè sigui així».

tracking