Diari Més

Carnaval

Tarragona dona el tret de sortida als dies més esbojarrats de l'any

El diumenge serà la gala de la Disfressa d'Or

Imatge d'una gala de la Disfressa d'Or.

Tarragona dona el tret de sortida als dies més esbojarrats de l'anyTarragona Cultura | Laia Marín

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui comencen els primers actes del Carnaval de Tarragona, en una edició que recupera la normalitat amb tots els seus actes després de dues edicions amb restriccions. Aquest divendres, la ciutat donarà inici als 12 dies més esborrajats de l'any, i ho farà amb l'espectacle teatral Qui està mirant?, una comèdia de Mònica Pérez, Jordi Ríos, Esther Soto i Josep Ferré que arriba amb gairebé totes les entrades exhaurides al Teatre Tarragona.

Dissabte, la Txaranga Tocabemolls protagonitzarà el vermut musical de carnaval. Tot seguit, a les 14.30 h, el casal popular La Sageta de Foc oferirà la 8a xarronada popular, el brou d'ossos amb fesols i verdura més típic de Tarragona. Com a novetat, enguany s'incorporarà al menú un segon plat ben tradicional: la truita amb suc. A les 17.30 h serà el torn del Concurs Infantil de Disfresses al Totem Cafè, qui ho organitza amb els Amics de la Part Alta. La cita prèvia al Carnaval comptarà amb animació, titelles, minidisco i coca amb xocolata.

Finalment, diumenge a les 19.30 h, la Tarraco Arena acollirà la gala de la Disfressa d'Or, l'acte principal que marca l'inici del Carnaval amb el lluïment de les millors disfresses individuals de la festa. Amb les entrades gairebé exhaurides, enguany hi participaran 14 comparses. El tarragoní Roberto Vara serà el presentador d'enguany i l'encarregat de connectar amb el públic de la Tarraco Arena amb l'humor i la seva màgia.

Les entrades per a l'espectacle teatral i la Disfressa d'Or ja estan a la venda al web del Tarragona Music Festival. Per participar a la xarronada, cal inscriure's enviant un mail a activitats.sagetadefoc@gmail.com.

tracking