Diari Més

Successos

Un ferit crític en un accident laboral al polígon sud de Tarragona

L'incident s'ha produït a les instal·lacions de l'empresa situada a l'autovia de Salou

Imatge de les instal·lacions de Dow a l'autovia de Tarragona-Salou.

Dow sud, polígon petroquímic sud, Tarragona, Salou autoviaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona ha resultat ferida de gravetat en un accident laboral a lesinstal·lacions d'una empresa en el polígon petroquímic sud de Tarragona. Segons ha pogut saber Diari Més, l'incident ha tingut lloc cap a les nou del matí.

Segons han explicatDow Chemical Ibérica, S.A l'accident s'ha produït quan un vehicle elevador es dirigia cap a la feina en un dels carrers d'accés de les instal·lacions situades a l'autovia de Tarargona- Salou. Per motius que es desconeixen, la persona que guiava la plataforma, que forma part de l'empresa de serveis, ha atropellat un altre dels treballadors.La plataforma elevadora hauria passat per sobre de l'empleat deixant-lo ferit de gravetat a la zona de les extremitats.

Immediatament, s'ha activat el procotol i han acudit els metges de l'empresa i els Bombers del Parc Químic. També s'ha alertat al 112 que ha enviat dues ambulàncies i els Mossos d'Esquadra.

Després de la primera atenció mèdica que han realitzat a les instal·lacions de Tarragona i d'estabilitzar a la persona ferida, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat amb pronòstic crític a l'Hospital Joan XXIII.

Les instal·lacions de Dow a l'autovia Tarragona-Salou.

Un ferit crític en un accident laboral al polígon sud de Tarragonaacn

tracking