Diari Més

Política

Rubén Viñuales (PSC) proposa la creació de la targeta ciutadana T-Tàrraco

Servirà per accedir gratuïtament als museus locals o al transport públic, entre d'altres

Viñuales durant la presentació de la proposta.

Rubén Viñuales (PSC) proposa la creació de la targeta ciutadana T-TàrracoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat del PSC a l'alcaldia, Rubén Viñuales, presentava ahir la creació de la T-Tàrraco, una targeta ciutadana que servirà per poder realitzar diversos tràmits i gestions amb l'Ajuntament i també permetrà accedir a diferents serveis municipals, com a l'autobús municipal o als museus locals: «La T-Tàrraco té l'objectiu de millorar les relacions entre administració pública i ciutadania. Fins ara, per cada servei teníem una targeta física diferent, mitjançant aquesta iniciativa estarien tots els serveis municipals en una sola».

Viñuales explica que aquesta targeta ciutadana servirà perquè tothom tingui Tarragona a la butxaca. «A través de la T-Tàrraco, els tarragonins podran accedir gratuïtament a l'autobús municipal i als museus locals», deia. Segons el candidat socialista, amb aquesta mesura es podrà comprar entrades pels esdeveniments culturals de la ciutat i abonar la quota per les instal·lacions esportives.

Segons Rubén Viñuales, amb aquesta iniciativa es demostra la voluntat que la cultura «sigui un eix transformador de la ciutat i l'aposta clara per la mobilitat sostenible».

A més, segons avançava el candidat, la targeta servirà també per dur a terme el pagament de les zones d'aparcaments i dels pàrquings municipals i es podran realitzar les inscripcions als diferents cursos dels centres cívics.

tracking